Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán jól végzi a dolgát?

Orbán jól végzi a dolgát?

Figyelt kérdés
kérem, válaszaitokat indokokkal igazoljátok (:
2010. szept. 12. 09:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért kérdeztem az "elsőévest", mert én első éves vagyok, és pont kedden volt vele jogi alaptan, és ott mondta el ezt :)
2010. szept. 12. 10:46
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
A Red Bull Air Race pénzt hoz az országnak, nem szenny, nem bulvár (mint a VV mocsok), egy verseny, magyar versenyzővel, akinek szerintem sokan szurkolunk, mégis betiltották, nem tudom, milyen logika alapján tiltanak be egy kulturált rendezvényt, de engedélyeznek egy agyelszívó mocskot...
2010. szept. 12. 10:46
 23/34 anonim ***** válasza:
92%
Járj is be hozzá, mindig! :) Nagyon tiszta látásmódot kaphatsz tőle jogi és politikai témákban.
2010. szept. 12. 10:49
 24/34 anonim ***** válasza:
72%

pedig gyakorlatilag leválthatatlanná teszi magát.

ez nem igaz! amíg lehet választani addig mindigvan alternatíva!

Hajrá Jobbik!

2010. szept. 12. 11:05
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Vuvuzela! Ja, mindig van alternatíva. Indulnánk 10-en egy 10 km-es futóversenyen, de a verseny szabályait én határozom meg (a kétharmados kormánytöbbségem birtokában), de egyúttal versenyző is vagyok. Lehet ez jó neked? Az első szabály az, hogy csak az indulhat, aki bizonyítja, hogy a maratont is lefutotta már. Nekem megvan az igazolás. És neked? Aztán legyen a nevezési díj 5 millió Ft és a fődíj 50. Én könnyen le tudom tenni. És te? A következő szabály, hogy én nagyvonalú ember lévén 5 km-ről indulok. (Bár a kétharmados többségem birtokában indulhatnék 9,9-ről is.) Ja, és még előírom, hogy a közönség csak engem biztathat.

Lefordítsam mindezt a választójog nyelvére? Hát mondjuk qurva sok kopogtatócédulát kell gyűjteni, amihez csak nekem van pénzem és apparátusom. Aztán, ha rám eggyel többen szavaztak, mint rád, akkor ez nekem plusz 30 %-kot jelent (a választási rendszer aránytalanságának fokozása). Ja, és a választókerületek határait is én jelölöm ki, és ezeket úgy vegyítem, hogy ahol netán te lenne többségben, azt a kerületet szétdarabolom, és az enyémekhez csatolom a különböző részeit. Elfoglalom a médiát is, az rólam szóló híreket törvény erejénél fogva kötelező leadni (lásd tájékoztatási kötelezettség), a rólad szólókat megemlíthetik, de én a válaszadási kötelezettséggel és mindenféle anyagi és adminisztratív kényszerekkel elérem, hogy ne legyen kedvük hozzá.

Lehet, hogy most már neked nem marad más alternatíva, csak a lázadás, de az macerás, meg a rendőrségem le is veri.

2010. szept. 12. 11:42
 26/34 anonim ***** válasza:
47%

"Á dehogy bunkókám,az állam kiadásait csökkentjük az is megoldás sőt az az egyetlen megoldás mert jövedelmeket az ekölkövetkező 4-5 évben nem lesz mód emelni."

Téged kéne lecsökkenteni te nyomorék. Milyen kiadásai vannak ennek az államnak? Csak annyi hogy a hozzád hasonlókat segélyezi.

2010. szept. 12. 11:48
 27/34 anonim ***** válasza:
29%
A 76%-os egy ostoba paraszt. Nem jogi tanhallgató.
2010. szept. 12. 11:51
 28/34 anonim ***** válasza:
29%

"Csak azért kérdeztem az "elsőévest", mert én első éves vagyok, és pont kedden volt vele jogi alaptan, és ott mondta el ezt :)"

No legalább mostmár tudjuk, honnan ered ez a baromság.

2010. szept. 12. 11:52
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A WC-n jól végzi, igen.
2010. szept. 12. 12:20
 30/34 anonim ***** válasza:
74%
Kukkolni szoktad? :D
2010. szept. 12. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!