Orbán jól végzi a dolgát?

pedig gyakorlatilag leválthatatlanná teszi magát.
ez nem igaz! amíg lehet választani addig mindigvan alternatíva!
Hajrá Jobbik!

Vuvuzela! Ja, mindig van alternatíva. Indulnánk 10-en egy 10 km-es futóversenyen, de a verseny szabályait én határozom meg (a kétharmados kormánytöbbségem birtokában), de egyúttal versenyző is vagyok. Lehet ez jó neked? Az első szabály az, hogy csak az indulhat, aki bizonyítja, hogy a maratont is lefutotta már. Nekem megvan az igazolás. És neked? Aztán legyen a nevezési díj 5 millió Ft és a fődíj 50. Én könnyen le tudom tenni. És te? A következő szabály, hogy én nagyvonalú ember lévén 5 km-ről indulok. (Bár a kétharmados többségem birtokában indulhatnék 9,9-ről is.) Ja, és még előírom, hogy a közönség csak engem biztathat.
Lefordítsam mindezt a választójog nyelvére? Hát mondjuk qurva sok kopogtatócédulát kell gyűjteni, amihez csak nekem van pénzem és apparátusom. Aztán, ha rám eggyel többen szavaztak, mint rád, akkor ez nekem plusz 30 %-kot jelent (a választási rendszer aránytalanságának fokozása). Ja, és a választókerületek határait is én jelölöm ki, és ezeket úgy vegyítem, hogy ahol netán te lenne többségben, azt a kerületet szétdarabolom, és az enyémekhez csatolom a különböző részeit. Elfoglalom a médiát is, az rólam szóló híreket törvény erejénél fogva kötelező leadni (lásd tájékoztatási kötelezettség), a rólad szólókat megemlíthetik, de én a válaszadási kötelezettséggel és mindenféle anyagi és adminisztratív kényszerekkel elérem, hogy ne legyen kedvük hozzá.
Lehet, hogy most már neked nem marad más alternatíva, csak a lázadás, de az macerás, meg a rendőrségem le is veri.

"Á dehogy bunkókám,az állam kiadásait csökkentjük az is megoldás sőt az az egyetlen megoldás mert jövedelmeket az ekölkövetkező 4-5 évben nem lesz mód emelni."
Téged kéne lecsökkenteni te nyomorék. Milyen kiadásai vannak ennek az államnak? Csak annyi hogy a hozzád hasonlókat segélyezi.

"Csak azért kérdeztem az "elsőévest", mert én első éves vagyok, és pont kedden volt vele jogi alaptan, és ott mondta el ezt :)"
No legalább mostmár tudjuk, honnan ered ez a baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!