3 vagy többgyermekes apáknak nem kell bevonulni?
Minden felnőtt férfi kap behívó levelet, aki orvosilag alkalmas a szolgálatra. Nyilván egy tolószékes, vagy amputált férfi nem lesz katona.
Azért érdekes, ilyenkor sok ember nemzeti érzelme eltűnik. Én liberálisnak vallom magam, de ha megtámadnák az országomat rögtön jelentkeznék megvédeni.
igaz.
"Nem hívható be katonai szolgálatra az a hadköteles, ... aki saját háztartásában három vagy ennél több kiskorú vér szerinti, örökbe fogadott, mostoha vagy nevelt gyermek eltartásáról gondoskodik."
#1. én se szívesen mennék a vágóhídra.
A magyar honvédség haditechnikája nagyrészt muzeális.
Kedves első, én szintén ezért kérdezem, mert a környezetemben van jó pár OV altal támogatott, csináljunk hitelre gyereket apuka.
Persze mint nagymagyar a hazájág már nem fog elmenni megvédeni
"Azért érdekes, ilyenkor sok ember nemzeti érzelme eltűnik."
Mert egyesek nem érzik feladatuknak, hogy ők szenvedjenek mások hülyesége miatt. Soha életemben nem támogattam háborúpárti politikai erőket. Ellenben akik pl. Tiszának állítanak szobrot, azok nyugodtan mehetnek a frontra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!