Nem tudom én néztem a mai interjúját szerintem be is volt rúgva
2022. febr. 24. 23:15
12/20 anonim válasza:
Ez a küldjünk fegyvert meg katonákat háborús konfliktusba dolog meg mi a fene volt?
2022. febr. 24. 23:16
13/20 anonim válasza:
Pedig így van. A Fidesz tele van orosz ügybökökkel, a Mi Hazánk pedig nyíltan oroszpárti. Itt csak MZP áll a magyarok pártján
2022. febr. 24. 23:16
14/20 anonim válasza:
Akár igaz is lehet. Nem tudjuk, hogy miről tárgyalt Putyin és Orbán.
2022. febr. 24. 23:23
15/20 anonim válasza:
Hogy védik MZP válagát a kis 16-18 évesek... Még hazudnak is érte.. Nyíltan magyarellenes, sőt nemzetellenes a tag, ma be is bizonyította. Azonkívül egy úszító szrhazi, aki háború közepén Orbánozik. Amúgy Gyurcsány is jó viszonyt ápolt az oroszokkal. Volt is nála Putyinova. Fenn a kép a neten.
A hajó süllyed. Ideje vízbe lökni a kapitányt és lecserélni egy új kapitányra.
2022. febr. 24. 23:28
16/20 anonim válasza:
31 vagyok egyébként, Orbán a legmagyarellenesebb, aki ebbe az országba született. Ha a magyarokat akarná segíteni akkor nem a Lőrinc volna neki az első hanem a nép
2022. febr. 24. 23:30
17/20 anonim válasza:
És az mennyire értelmetlen és undorító, amikor az adófizetők pénzén azt hazudják, hogy márki azt mondta, hogy katonákat küldene ukrajnába? Az nem jutott eszedbe?
2022. febr. 24. 23:42
18/20 A kérdező kommentje:
"Ez semmivel sem különb attól, mint amikor a Fidesz mindenért is Gyurcsányt hibáztatja."
Valóban, de lehet hogy különbnek kéne lenni, nem?
"És az mennyire értelmetlen és undorító, amikor az adófizetők pénzén azt hazudják, hogy márki azt mondta, hogy katonákat küldene ukrajnába? Az nem jutott eszedbe?"
De, nem véletlen akarok kormányváltást.
2022. febr. 25. 00:39
19/20 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen kijelentés semmivel sem lesz vállalhatóbb attól, hogy az Óóóbánék mit csináltak. Tudom tudom, fideszes hekkerek feltörték MZP fb profilját, ő nem tehet semmiről stb.
2022. febr. 25. 08:12
20/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen kijelentések hergelhetik az ukrán lakosságot, és az ott élő magyarokon tölthetik ki a dühüket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!