Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem undorító és...

Csak szerintem undorító és értelmetlen MZP-nek ez a posztja?

Figyelt kérdés

[link]

A Fidesz gyuloletkelteset és propagandajat kritizálják és ilyeneket osztanak meg..

Nekem elég nagy csalódás. Ti hogy vélekedtek?

2022. febr. 24. 22:16
1 2
 1/20 Énnnnn ***** válasza:
66%
MZP vagy fidesztroll vagy megzakkant de politikusnak alkalmatlan
2022. febr. 24. 22:18
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg nem túl szerencsés ezt is felhasználni
2022. febr. 24. 22:26
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Erre nincs mentség. Korrupt a Fidesz, szar az egészségügy, oktatás romokban, nőtt az infláció, államadósság a csúcson, Szájer búza stb. DE ez nem kifogás arra, amit ez művel.
2022. febr. 24. 22:28
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Ezt mar en is gusztustalannak tartom, szoval az X-emet ma elvesztette. Plusz a mai tüntikezest se tartottam egy kulonosebben epeszu otletnek.
2022. febr. 24. 22:28
 5/20 anonim ***** válasza:
34%
Ez semmivel sem különb attól, mint amikor a Fidesz mindenért is Gyurcsányt hibáztatja.
2022. febr. 24. 22:46
 6/20 anonim ***** válasza:
17%
Látod, ezért ilyen idióta a Fidesz kommunikációja. Amíg ők azzal vannak elfoglalva hogy beleköpött-e valaki a maszkba vagy sem, addig MZP az ügynökaktákról, orosz kémbankról, orosz fegyverkereskedőkről beszél. Szerintem MZP sokkal jobban tudja hogy mit hogy mit kell tenni, mi az igazi feladat az országban
2022. febr. 24. 22:58
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
Jól látod. Értelmes embereknek már csak a Kutyapárt vagy a Mi hazánk marad. Vicces amúgy, hogy a baloldal ilyen szakadar jobboldaliakkal indul neki a választásnak, akik nyíltan a Fideszben ültek és vállaltan utálták a baloldalt. Bukik az ellenzék április 3-án és valószínűleg ez kell ahhoz először, hogy bármi változás elinduljon.
2022. febr. 24. 23:04
 8/20 anonim ***** válasza:
18%
A Mi Hazánk a legoroszbatátabb párt az összes közül. Tiszta hányinger az egész bagázs
2022. febr. 24. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
12%
Az egyetlen Magyar párti lehetőség csak az összefogás. Az összes többi csak odavet e minket az orosz hiénáknak
2022. febr. 24. 23:10
 10/20 anonim ***** válasza:
50%
Hülye.
2022. febr. 24. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!