Csak szerintem undorító és értelmetlen MZP-nek ez a posztja?
Figyelt kérdés
A Fidesz gyuloletkelteset és propagandajat kritizálják és ilyeneket osztanak meg..
Nekem elég nagy csalódás. Ti hogy vélekedtek?
2022. febr. 24. 22:16
1/20 Énnnnn válasza:
MZP vagy fidesztroll vagy megzakkant de politikusnak alkalmatlan
2/20 anonim válasza:
Tényleg nem túl szerencsés ezt is felhasználni
3/20 anonim válasza:
Erre nincs mentség. Korrupt a Fidesz, szar az egészségügy, oktatás romokban, nőtt az infláció, államadósság a csúcson, Szájer búza stb. DE ez nem kifogás arra, amit ez művel.
4/20 anonim válasza:
Ezt mar en is gusztustalannak tartom, szoval az X-emet ma elvesztette. Plusz a mai tüntikezest se tartottam egy kulonosebben epeszu otletnek.
5/20 anonim válasza:
Ez semmivel sem különb attól, mint amikor a Fidesz mindenért is Gyurcsányt hibáztatja.
6/20 anonim válasza:
Látod, ezért ilyen idióta a Fidesz kommunikációja. Amíg ők azzal vannak elfoglalva hogy beleköpött-e valaki a maszkba vagy sem, addig MZP az ügynökaktákról, orosz kémbankról, orosz fegyverkereskedőkről beszél. Szerintem MZP sokkal jobban tudja hogy mit hogy mit kell tenni, mi az igazi feladat az országban
7/20 anonim válasza:
Jól látod. Értelmes embereknek már csak a Kutyapárt vagy a Mi hazánk marad. Vicces amúgy, hogy a baloldal ilyen szakadar jobboldaliakkal indul neki a választásnak, akik nyíltan a Fideszben ültek és vállaltan utálták a baloldalt. Bukik az ellenzék április 3-án és valószínűleg ez kell ahhoz először, hogy bármi változás elinduljon.
8/20 anonim válasza:
A Mi Hazánk a legoroszbatátabb párt az összes közül. Tiszta hányinger az egész bagázs
9/20 anonim válasza:
Az egyetlen Magyar párti lehetőség csak az összefogás. Az összes többi csak odavet e minket az orosz hiénáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!