Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a háború átterjed Magyarors...

Ha a háború átterjed Magyarországra, akkor innen is megindul a civil menekültáradat Nyugat felé?

Figyelt kérdés

Kétlem, hogy túl sok mindenki akarna harcolni Ukrajnáért és a NATO-ért. Joe Biden amúgyis Magyarországot és Lengyelországot (főleg azoknak a politikai elitjét) utálja legjobban Európában és a NATO-ban. Simán provokálni fogja Putyint, és az oroszok megszállhatnak 1-2 NATO-s országot is, akkor viszont nekünk is menekülni kell.

Te menekülnél vagy maradnál? Csak 20-50 éves férfiak válaszát várom, akik veszélyeztetettek! (A többieknek könnyű lenne (száj)hősnek lenni)

2022. febr. 24. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Fognám magam és elmenekülnék a háború elől, nem akarok meghalni néhány idióta politikusért.
Itthon maradnék és megállnám a helyem, ha kell meghalnék. Nem menekülnék el az országból.
34 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem fog átterjedni, mert elvileg Orbán "Putyin bábja", ugyebár :D

Meg amúgy sem érdeke egyik félnek se, max 1 rakéta mellémegy és ott Bivalysüttöny szántóján tönkremegy 12 kukorica.

A kárpátaljai magyarságot viszont féltem, nem feltétlen katonai okokból, hanem a kedves ukránok onnan vonnak el elsőnek mindent, gyógyszert, ételt, infrastruktúrát, mert a magyarok szopathatóak és senki nem védi meg őket.

2022. febr. 24. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Legfeljebb nem 22 évesen hanem 20 évesen költözöm el Csehországba vagy Franciaországba. Kit érdekel?😂
2022. febr. 24. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
És hogy terjedne át?
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Én menek. Liktenstejnbe.
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Reálisan nézve nem sok esély van erre, lehet a lottót előbb megnyerem, minthogy ez bekövetkezzen. Másfelöl mivel NATO tag vagyunk, így minket nem hagynának szarban, ergo mozgósítanák a többi nATO országből a haderőt. Nyilván ez időbe telne, mondjuk án Zalaegerszegen azért viszonylag biztonságban vagyok olyan szempontból, hogy a keleti határ 400km, tehát ha kitörne a háború lenne időm reagálni és 1 óra múlva már külföldön lennék. Ezzel választ is adtam a kérdésedre, civilként biztos nem háborúznék és nem azért mert egy páva kis b*zi lebbék, de teljesen értelmetlen lenne, egy orosz sereg úgy söpörne le minket, mint a huzat.
2022. febr. 24. 17:01
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Én veszprémi vagyok majd a Bakony IC-vel felmegyek Szombathelyre és onnan Grazba ha kitör a háború. De ha MÁV miatt késik a vonatom megint 15percet mérgembe én lefutom Oroszországot azt majd leshettek
2022. febr. 24. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
20%

Úgy gondolom hogy mind demokráciába hívő liberálisként, mind magyarként kötelességem lenne mindent megtenni egy megszállás ellenében. Habár béke párti vagyok, de a fegyveres agressziróra más válasz sajnos nincs.

Ugyanakkorr sajnos még katonai kiképzést nem kaptam; nagy kár hogy a magyar állam nem készíti fel az állampolgárait ilyen helyzetekre.

23/f

2022. febr. 24. 17:04
 8/13 anonim ***** válasza:
2%
Gyávája menekülne, az ilyen retyedékek nem érdemlik meg hogy magyarok legyenek.
2022. febr. 24. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennék le Afrikába
2022. febr. 24. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Te mit csinálnál szuperhős 8? Oda mennél a frontra és lelövetnéd magad? Indulhatsz is, viszlát.
2022. febr. 24. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!