Ha a háború átterjed Magyarországra, akkor innen is megindul a civil menekültáradat Nyugat felé?
Kétlem, hogy túl sok mindenki akarna harcolni Ukrajnáért és a NATO-ért. Joe Biden amúgyis Magyarországot és Lengyelországot (főleg azoknak a politikai elitjét) utálja legjobban Európában és a NATO-ban. Simán provokálni fogja Putyint, és az oroszok megszállhatnak 1-2 NATO-s országot is, akkor viszont nekünk is menekülni kell.
Te menekülnél vagy maradnál? Csak 20-50 éves férfiak válaszát várom, akik veszélyeztetettek! (A többieknek könnyű lenne (száj)hősnek lenni)
Nem fog átterjedni, mert elvileg Orbán "Putyin bábja", ugyebár :D
Meg amúgy sem érdeke egyik félnek se, max 1 rakéta mellémegy és ott Bivalysüttöny szántóján tönkremegy 12 kukorica.
A kárpátaljai magyarságot viszont féltem, nem feltétlen katonai okokból, hanem a kedves ukránok onnan vonnak el elsőnek mindent, gyógyszert, ételt, infrastruktúrát, mert a magyarok szopathatóak és senki nem védi meg őket.
Úgy gondolom hogy mind demokráciába hívő liberálisként, mind magyarként kötelességem lenne mindent megtenni egy megszállás ellenében. Habár béke párti vagyok, de a fegyveres agressziróra más válasz sajnos nincs.
Ugyanakkorr sajnos még katonai kiképzést nem kaptam; nagy kár hogy a magyar állam nem készíti fel az állampolgárait ilyen helyzetekre.
23/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!