Ha a NATO katonákat kérne Ukrajnába, akkor Orbán megtagadná és inkább kilépne a NATO-ból?
"A Nátó nem hülye és nem fog ilyet kérni!"
Ez esetben MZP sem küldene fegyvert vagy katonákat. Miért kell hát hülyeségeket terjeszteni?
"A Nátó nem hülye és nem fog ilyet kérni"
Nem mondtam, hogy ilyet fog kérni. Azt mondtam, MPZ sem arról beszélt, hogy most így random indítson el Magyarország fegyveres erőket Ukrajnában - ahogy azt a Fidesz előadja -, hanem arról, hogy HA a NATO mégis így dönt, akkor indítson el, a NATO politikájának része ugyanis a hadviselési együttműkődés.
Sikerült felfogni, vagy bonyolultan mondom?
"Ez esetben MZP sem küldene fegyvert vagy katonákat. Miért kell hát hülyeségeket terjeszteni?"
Ez esetben elsőroban gondolkodni kellene és nem kellene felelőtlen kijelentéseket tenni és válaszokat adni.
Az elsődleges szempont a magyarok védelme és biztonsága, és nem a magyar katonák küldése a fegyverek szállítása és a magyar katona életek és magyar életek húsdarálóba küldése!
Maga MZP terjeszti a hülyeségeket a saját szájából kijövő meggondolatlan válaszaival!
"Az elsődleges szempont a magyarok védelme és biztonsága, és nem a magyar katonák küldése a fegyverek szállítása és a magyar katona életek és magyar életek húsdarálóba küldése"
Ja, hát csókolom, akkor ki kell lépni a NATO-ból. Tudom, hogy a fideszeseknek nehéz elismerni, de az EU-ba, NATO-ba és más nyugati szervekben tartozás kötelességeket is maga után von, nem csak jogokat.
"MZP inkább fogja be a száját ebben a kényes helyzetben, mert nem ő űl abban a pozícióban, hogy ilyeneket beszéljen".
Ugyanolyan joga van elmondani a véleményét, mint bárkinek.
A Honvedseg semmilyen haborus muvelethez nem kuld katonat misszioba. Bekefenntarto muveletekhez mennek Afganisztanba es a tobbi helyre, ha errol beszelsz kedves kerdezo. Van kulonbseg tehat hogy a kozel-keletre mesz bekefenntartani, ahol valoszinu sose fognak radloni, vagy a szomszedba tuzharcba.
Olyan mintha azt mondanam, hogy ha mar egyszer setaltal roman erdoben, akkor miert nem jarsz be egy magyarorszagi vizalatti barlangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!