Putyinbarát fideszesek vajon most kicsit azért csalódtak Putyinban? Biztos hogy Biden a csúnyabácsi?
Én Putyinnak drukkolok. Ez a háború nem most kezdődött, csak most lett látványos. Folyamatosan ment az adok kapok az elmúlt években is. Pl az Eu nem fogadta el az orosz oltást.
Putyin is egy nagyhatalmi vezető, aki olykor mocskos dolgokat tesz, de a nyugattal ellentétben ők nem viszik fegyverrel más országokba a demokráciát.
4 - Mennyi sötétség kell ahhoz, hogy valaki ilyet írjon...
"Pl az Eu nem fogadta el az orosz oltást." - És ezért Oroszország megtámadta Ukrajnát, ami nem is EU tagállam? WTF?
Oroszország Ukrajnát 8 éve támadta meg, jóval a covidhelyzet előtt...
#4 vagyok. Mennyi sötétség kell ahhoz, hogy értelmezni tudj egy szöveget? Az Eu és Putyin közötti huzavonára írtam, h nem véletlen, h az eu nem fogadta el a vakcináját. Nem amiatt támadta meg nyomi. Szövegértés???
Hány éves vagy?
6 - "Az Eu és Putyin közötti huzavonára írtam"
Igen, azt írtad, "az elmúlt években", de az véletlen sem zavar téged, hogy Oroszország 8 évvel ezelőtt támadta mrg Ukrajnát.
*sóhaj*
Arra egyébként nem reagáltál, hogy Ukrajna még csak nem is EU tagállam, de nem baj 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!