Most hogy Ukrajna nincs többé,vissza fogják adni az oroszok kárpátalját?
Az oroszok délben már a határunkon lesznek,így már vissza lehetne szolgáltatni nekünk kárpátalját.
Szerintetek visza lesz adva kárpátalja?
3
Igazad van.Badarság.Nem is ezer éves.Hanem legalább 1100..
“Magyarország egy 1000 éves ország.“
Igen, de a Római Birodalom része voltunk. Akkor ilyen beteg felfogással azt is állítsuk vissza.
7
Hát szerintem 1000 évvel ezelőtt már rég nem volt olyan,hogy Római birodalom.De mindegy..
“Hát szerintem 1000 évvel ezelőtt már rég nem volt olyan,hogy Római birodalom.De mindegy..“
Ahhh tényleg ennyire érthetetlenek vagytok, vagy valaki besegít? Azt mondtam hogy ilyen godoljodással vissza mehetünk a történelemben bármeddig. De azt tudod hogy 40 éve Magyarország a SU része volt?
"Ahhh tényleg ennyire érthetetlenek vagytok, vagy valaki besegít? Azt mondtam hogy ilyen godoljodással vissza mehetünk a történelemben bármeddig. De azt tudod hogy 40 éve Magyarország a SU része volt?"
És ugyan ki akarná visszaadni a harácsolok régi dicsőségét?
Magyarország meg a Szovjetunió létrejötte előtt is létezett.Megszálltak minket néhány évre.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!