Újra ez vár Magyarországra a baloldal (Gyurcsány) hatalomra kerülése után?
Igen!
Kedves balosok kérlek titeket nézzétek meg ezt a videót aztán gondolkodjatok el kire is akartok szavazni.
https://www.youtube.com/watch?v=fmeOPhiy55o
""mi hiszünk a demokráciában""
Baloldal és demokrácia. Két összeegyezthetetlen dolog.
Én úgy megyek el április harmadikán az ellenzékre szavazni, hogy Márki Zay Péter által vezette összefogásra szavazok.
Ha átvernek nem gond, mert akkor végre belátja az egész ország, hogy megérett a két fő párt (Fidesz és ellenzék) a pusztulásra és 26-ban végre mindkettejüket lesöpörhetjük az asztalról.
Azért remélem ha MZP-t kitaszítják akkor lesz annyi esze, hogy saját pártot alapítson mert ő és Toroczkai a jövőben megújíthatja a politikát.
9: kár lenne a szép épületért. De van egy csomó lámpaoszlop a városban...
Persze lehet itt álmodozni, de a magyar nép attól még gyáva marad. Tőlünk nyugatabbra (Párizs, Olaszország, Madrid stb.. vagy akár USA) már rég lángokban állna a teljes város
Ezzel egyetértek, mondjuk én inkább már nem erőlködök utána, inkább megnézem hogyan hanyatlik a nyugat.
13 én már 4 éve is így mentem szavazásra, aztán mi lett semmi
Ja bocs bedobtak egy covidot elterelésnek amihez az ostoba ellenzék állva tapsolt... nagy bőszen mondogatták h de-de járvány van, meg nyugati oltás blabla
Szóval köszi, mindkét fél totálisan inkompetens. Ezzel a szavazással csak legitimáljuk az egészet. Ha a magyar nép nem lenne buta és gyáva, akkor nem ikszelgetne áprilisban, hanem kicsit befűtene pár körúti Megdonelcben és lámpaoszlopokat díszítene fel politikussal........
"2021-ben vettem észre, hogy ezen a csatornán nincs fent ez a klasszikus videó, amivel minden elindult, miközben Fideszesek orrba-szájba terjesztik még ma is anélkül, hogy az azóta hozzáfűzött fontos háttérinformációk - [link] - eljutnának a nézőkhöz, úgyhogy mondhatni közkívánatra legyen itt, a többi példány meg pusztuljon!"
Csak mondom, ez szerepel a videó leírásában. Lehet érdemes lenne megnézned, hogy mit is linkelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!