Miért kell mindenből politikai vitát csinálni?
Figyelt kérdés
Kijön egy könyv, egy film és rögtön poltikai vita lesz belőle. De abból is, hogy ki hova megy nyaralni, mit eszik vagy hogy neveli a gyerekét. Miért van erre szükség?2022. febr. 22. 13:04
1/4 anonim válasza:
Esetleg ha konkretizálnád, hogy miröl beszész?
2/4 anonim válasza:
Mert a fidesznek ez a leteleme h mindenbol vitat gerjesszen es egymas ellen hergelje a magyarokat.
3/4 anonim válasza:
#2 Komoly betegség az amikor valakinek mindig mindenről ugyanaz jut eszébe - mint neked rögtön a fidesz, holott még azt sem lehet tudni miről szól a kérdés.
Időben fordulj orvoshoz, amíg még van mód kezelni!
4/4 A kérdező kommentje:
Rengeteg embert ismerek, akinek mindenről a politika jut eszébe. Én pl elég nyitott vagyok. Múltkor olvastam egy könyvet a magyar nyelv eredetéről. Apósom meglátta és rögtön elkezdett vadul kommunistázni. Aztán máskor Wass Albertet olvastam, akkor is ismerős rögtön jött, hogy miért olvasok náci könyveket.
De a gyerekneveléses kérdéseknél is bármit ír az ember az vagy "pfúj liberális nevelés" vagy "pfúj konzervatív" és így tovább az élet kb minden területén.
2022. febr. 22. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!