Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegek tényleg ilyenek,...

A melegek tényleg ilyenek, mint ebben a noÁr klipben?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=sRyJ_cN453I

Elég sztereotíp klip, ráadásul negatív értelemben, teli tűsarkús-harisnyás homokosokkal, mint valami régi rossz viccben. Vagy ők tényleg ilyenek lennének?

2022. febr. 22. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Igen, a melegek ilyenek többnyire
Nagyobb részt normálisak, de jelentős részük ilyen
Egyáltalán nem ilyenek, a noÁr vagy hülye, vagy homofób
27 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Aki meleg, az nem érzi magát rögtön nőnek. Nem néztem meg a klippet, de ez csak egy erősen sarkított sztereotípia.
2022. febr. 22. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Mit aggódsz? Az ilyen Noárokat szét fogják majd kövezni a muszlimok pár évtizeden belül, csak nyitni kéne már a határokat végre.
2022. febr. 22. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Van benne egy tűsarkús pasi. ---> Tele van tűsarkús homokossal. (És ezen hisztikézel már napok óta.)

Amúgy tűsarkúkat sok nagy hetero hordott:

[link]

Komolyan az, ilyen divat folyamatosan változik. Ezen is kár hisztikézni.

2022. febr. 22. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
3, nem egy van benne, legalább négyet összeszámoltam. Milyen napok óta hisztikézek? Épp a melegeket védem a kérdéssel ha nem tűnt volna fel te hülye.
2022. febr. 22. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Senki sem kéri a védelmedet. Lépj tovább, köszi.
2022. febr. 22. 12:33
 6/9 A kérdező kommentje:
jó akkor majd kapod pofádba a következő melegtörvényt!
2022. febr. 22. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, a homoszexuálisok nem azonosak az lmbtqxyz akármikkel, a klipben ilyeneket láthatsz.

Egy meleg férfi éppen úgy férfinek érzi magát mint a heteró férfi, úgy is öltözik meg viselkedik, csak nem a nőket tartja szexuálisan vonzónak, hanem a férfiakat.

Az már egy másik kategória, aki meleg is és még mellette nőnek is akar beöltözni - vagy éppen egy ilyen meleg pasi tetszik nekik. Bár sose értettem miért lenne homoszexuális az olyan pali aki arra gerjed ha valaki nőnek néz ki. Az csupán egy olyan pasi aki nőt szeretne csak nem tudja megszerezni, ezért beéri egy selejtes példánnyal, aki csak úgy néz ki, mintha nő lenne. De ez más téma.

A testvérem meleg. A pasija is meg ő is teljesen átlagos, hétköznapi férfiak, nincsenek öltözködési vagy viselkedésbeli különcségeik, simán nadrág, ing vagy póló, normális hajviselettel. nem affektálnak, nem játsszák meg magukat és ha nem együtt vannak akkor nem is látnád rajtuk, hogy melegek. A többség ilyen és pont nekik a legrosszabb ez a mostani lmbtq őrület, hiszen azokat is negatív képpel tölti el a melegekről akik amúgy nem gondoltak korábban hasonlókat róluk.

2022. febr. 22. 13:28
 8/9 A kérdező kommentje:

7, tudom, épp ezért jutott eszembe a klipről is az, hogy valami 20 év voltak gyerekkoromban melegekről ilyen viccek, hogy hazamegy a tűsarkúban a gyerek stb. Szerintem sem ez a jellemző, csak a noÁr valami nagyon felvilágosult értelmiséginek tartja megát, de úgy tűnik ezzel mégsincsen tisztában - mármint a valósággal.

És tesód az LMBTQ őrületet hogyan éli meg? Egyáltalán nem tetszik neki, d einkább hallgat? Mert én a normális melegek hangját egyáltalán nem hallom, nem emelik fel a szavukat az LMBTQ egyre szélsőségesebb megnyilvánulásai ellen.

2022. febr. 22. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8 Éppen úgy éli meg, mint te vagy én. Számára éppen olyan távoliak, másmilyenek akikkel nincs közös hullámhosszon, ahogyan mi sem.

Ellene természetesen nem beszél, hiszen hülyén hozná ki magát, de nem is támogatja azt az őrületet ami most terjed.

2022. febr. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!