Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Túl sok a kórház Magyarországon?

Túl sok a kórház Magyarországon?

Figyelt kérdés

Miért akar a baloldal megint kórházakat bezárni (mint 2010 ellőt)t ha hatalomra kerülnek?

[link]

[link]

Mennyi orvost , ápolót fognak megint kirugni.

2022. febr. 22. 10:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
44%
Ha annyira zavar a kórházbezárás, akkor mond, a Fidesz elmúlt 12 évnyi 2/3-os uralkodása alatt hány új kórház épült, és mennyit nyitottak újra?
2022. febr. 22. 12:25
 22/28 anonim ***** válasza:

19: Dehogynem számít, hogy hol van. Nem tudsz befeküdni, mert nem is kell, felesleges. Behívnak egyik napra egy ilyen vizsgálatra, másik napra egy olyan vizsgálatra. Nekem kényelmes, mert én megyeszékhelyen élek. De aki nem?

Volt már sajnos műtétem is. Azok szívtak rendesen, akik nem a közelben éltek, nem voltak ott barátaid, családjuk. Senki se tudott bejönni hozzájuk, nem tudtak hozni tiszta ruhát, vagy bármit, amit szerettek volna. Hozzánk (akik helyben voltuk) mindennap jött/jöhetett több látogató is.

2022. febr. 22. 12:26
 23/28 anonim ***** válasza:
#20 erre írtam azt, ha figyeltél volna, hogy ekkor befekszel a kórházba amíg kivizsgálnak és vagy kezelnek, vagy továbbküldenek egy másik osztályra amíg meg nem találják a bajodat.
2022. febr. 22. 12:31
 24/28 anonim ***** válasza:
#22 na igen, amíg nem tudsz továbblépni és más rendszerben is gondolkodni a egészségügyről, mint a jelenlegi elkefélt addig nincs miről beszélni.
2022. febr. 22. 12:33
 25/28 anonim ***** válasza:
23: de nem fekszel be. Miért feküdnél be egy 15 perces vizsgálatért? És hova fekszel be? Ahol én élek van legalább 6 "telephelye" a kórháznak a város különböző részein. Nem minden osztály, minden vizsgálat egy épületben van.
2022. febr. 22. 12:35
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
#25 Tehát a fő probléma azért probléma mert más problémák vannak. Erről beszélek. És igen, ha olyan eset vagy, hogy az sztk képtelen egyértelmű diagnózist adni, akkor igenis feküdj be a kórházba és vizsgáljanak ki teljesen.
2022. febr. 22. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:

26: Nem ugyanarról beszélünk :) Egy rendelőintézetben nem áll rendelkezésre annyi lehetőség, mint egy kórházban. Azért rendelőintézet és nem kórház.

És nem, még mindig csak te mondod, hogy be kell feküdni egy vizsgálatra :D

2022. febr. 22. 14:54
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 nézd, erre nem tudok mit mondani. Ha ragaszkodsz a jelenlegi rendszerhez (momentán, hogy a kórház egy sztk+), akkor persze kell, nemhogy 160 de 260 is. Persze ne csodálkozzunk akkor, hogy a decentralizált szakellátás miatt hullanak az emberek, mint a legyek.
2022. febr. 22. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!