Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rengeteg kapu profilt csinálna...

Rengeteg kapu profilt csinálnak a balosok ezt kiirányítja? Miért nem váltják fel magukat?

Figyelt kérdés
A profinak 1-2 ismerőse van és orbánozik ezerrel.

2022. febr. 22. 06:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Én ismerek olyat akinek valami 50 profilja volt és önmagát likeolta :D Miután lebukott mert valaki kinyomozta ki ez és posztolta az arcképét elhúzott.
2022. febr. 22. 06:23
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Mások akik a fityiszesek lejárató kampányát a baloldal ellen:-D

Klónos plakátokat tesznek ki de a klón fogalmával sincsennek tisztában, ebből is látszik az oldal értelmi szintje.

2022. febr. 22. 06:32
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Nyugtassátok csak ezzel magatokat. ☺️☺️☺️
2022. febr. 22. 06:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ez inkább a fideszeseket segíti. De a balos átkommentelőknek még ennyi eszük sincs hogy erre rájöjjenek.
2022. febr. 22. 06:44
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Jó lehet ilyen alternatív valóságban élni.
2022. febr. 22. 06:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Én csak KAPU csengőt csináltam magamnak... a profil már az ajtón van!
2022. febr. 22. 07:32
 7/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
Leon, a profi tényleg nem sok embert ismert.
2022. febr. 22. 08:21
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Te is egy ilyen fideszes fizetett ember vagy?

A valóság,hogy a fidesz hoz létre kamuprofilok tömegeit és ez náluk központilag van szervezve. Erre költik az adófizetők pénzét. Erre is, meg sok másra, aminek semmi köze az emberek jólétéhez, csak a Fidesz hatalmának megtartását szolgálja.

Az állami pénzeket pártpropagandára költik. Egy jogállamban ezért börtön is járhat, de minimum megszüntetné a gyakorlatot és jó nagy bírságot kapnának.

Fasiszta diktatúra van. Törvények felett áll a kormány és a választásokat is el fogják csalni, ahogy tudják.

Facebookon még külföldieket is láttam hajrá fideszezni, akik nem is tudtak magyarul csak ezt.

2022. febr. 23. 09:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen a 8-as bejutja hogy kell ezt csinálni. Még csak nem is a témához szolt hozzá csak egy előre kidolgozott szöveget tol XD

De már ha fasisztázunk MZP most készül külön külön is képviselni, mert ugye ők most megvannak félemlítve. Ezt is a ti miniszerelnökötök mondta....

2022. febr. 24. 05:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Tolmácsot! Valaki, leforditaná emberi nyelve, hogy mit ir a kérdező?!
2022. febr. 24. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!