Árokpart kérdése:
Őszintén mi a csuda történik a kis országunkban?
A film rámutat a pszichológiai alapokra. Ez ugyanúgy megtörténhet a valóságban. Főleg a covid osztályokon amik el vannak zárva a világ elől, és érvényesül a börtön pszichózis ráadásul. (Az erős alá-fölé rendeltség pszichózisa)
2022. febr. 21. 23:15
6os! Lehet hogy egy egy ápoló nem de egy tőled kisebb súlyú küzdősportoló megtud verni.
2022. febr. 21. 23:16
12-es
Nem viccből írtam. Tényleg félnél befeküdni egy magyar kórházba.
Volt olyan ismerősöm aki azt mesélte, hogy az anyukáját lekötözték és úgy verték össze.
Mit csinálnék ha engem is lekötöznének, karjaimat, lábaimat.. akkor nem tudnék védekezni hiába vagyok testes.
2022. febr. 21. 23:18
Látod, többeknek még ez is csak egy k i b a s z o t t vicc, meg "hátezbiztoskamu". Ide jutottak a magyarok. Köszönjük fidesz.
2022. febr. 21. 23:19
15/21 A kérdező kommentje:
13-as Lassan már a gáz-riasztó pisztolyainkat is vinnünk kell magunkkal ha netán be kell feküdni úgy látom sajnos, hogy meg tudjuk védeni magunkat ha kell.
16/21 A kérdező kommentje:
Természetesen cinizmusként írtam és indulatból a legutolsó kommentemet. Ne szegjünk törvényt még véletlenül sem ne adjuk meg ezt az örömöt nekik és mindenkit erre biztatok, ne válljunk olyanokká mint ők. Közel van szerintem az idő mikor az ilyen és hasonló esetekért az érintetteknek akik elkövették a bántalmazást a törvény előtt kell feleniük.
Egy haveromat műtötték a múltkor. Hát ő se mesélt szépeket az ápolókról. Az a baj, hogy ez is hiányszakma, és minden szart felvesznek, aki oda jelentkezik. Nyilván vannak rendes ápolók és nővérek, de rengeteg gonosz is van köztük. Azon se lepődnék meg, ha lenne köztük szexuálszadista is.
Mondjuk azért kelhet egy kis beütés, hogy adott esetben valaki azzal akarjon foglalkozni, hogy meztelen, beteg embereket fogdosson, meg turkáljon bennük.
2022. febr. 21. 23:54
A kórházak halálgyárak lettek, a normálisabb emberek a vakcina kötelezővé tételekor otthagyták a szakmát (vagy elmentek a magánszektorba), akik maradtak, azok pedig lelkiismeretlenül betartják a protokollokat. Példáúl: állítólag tilos oltatlant újjáéleszteni, a lélegeztetőgépet meg vagy alacsonyra, vagy magasra állítják, ezzel is könnyen el tudják tenni láb alól a betegeket. És aki nem tartja be a protokollt, azt talán jól meg is büntetik.
2022. febr. 22. 01:52
Az erőszakra való hajlamot, az agresszívitást,már a kovidhelyzet előtt is lehetett látni sok helyen. A nővérek, orvosok tisztelet a kivételnek, bicskanyitogató, flegma, passzív agresszív stílusban beszélnek a betegekkel, főleg az idősekkel. Most, a külvilágtól, médiától elzárt osztályokon kiélhetik a frusztrációjukat olyan szerencsétlen, elesett, sokszor magatehetetlen embereken, akik nagyeséllyel meghalnak, tehát panaszkodni, segítséget kérni sem tudnak majd.
Ez egy beteg, kontraszelektált világ (egészségügy), ahol ezek kedvükre tombolhatnak, legtöbbször következmények nélkül.
2022. febr. 22. 07:18
20/21 A kérdező kommentje:
18-as Ne viccelj már ez emberölés előkészületének bűntette lenne ki kérne ilyen protokolt. Ha ilyen lenne is akkor már régen felszólaltak volna, hiszen bűncselekményben vennének részt.
Kapcsolódó kérdések: