Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén mi a csuda történik...

Árokpart kérdése:

Őszintén mi a csuda történik a kis országunkban?

Figyelt kérdés
Már lassacskán minden napra jut egy ilyen hír. [link]
2022. febr. 21. 22:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
A magyar kemény nép. A gyenge kihullik, az erős marad.
2022. febr. 21. 22:58
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
De ki a rákot érdekel az ilyen szerencsétlenek mikor sose volt még ilyen olcsó a farhát?
2022. febr. 21. 22:59
 3/21 Énnnnn ***** válasza:
70%
ha tetszik, ha nem, ebben benne van a magyar habitus
2022. febr. 21. 23:00
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Alacsony a fizu, még egy albérletre sem elég, nővérszállón laknak az ápolók.

Te a helyükben nem a betegeken élnéd ki az élet iránt érezett dühödet?

2022. febr. 21. 23:01
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Már megint egy halott nevében hisztizik valaki, és még a kórházat sem nevezik meg. Panaszt sem tettek. Ez szerintem tudatos hangulatkeltés és manipuláció.
2022. febr. 21. 23:02
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Az a durva, hogy én nem csak neten olvasok ilyeneket, élőben is hallottam már nem is egy embertől, hogy bántották, megverték a kórházban a covid osztályon.

Én eleve nem sokára külföldön leszek de, már pszichésen se mernék bemenni egy kórházban mert a magam 96 kilója és férfi létem ellenére félnék, hogy összevernek :D

2022. febr. 21. 23:05
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem kellene a kórházak előtt civil demonstrációkat szervezni? Ez egyszerűen abszurd, el nem hiszem, hogy a fejlett világban ez máshol is előfordul. A múlt rendszerben még az 50-es években sem fordult elő ilyen kórházban.
2022. febr. 21. 23:11
 8/21 anonim ***** válasza:
8%

Ha eddig nem láttad volna, nézd meg a Hetedik (Se7en) című filmet. (Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey)

Abból megtudhatod mi az a düh (wrath) valójában, és mit éreznek ilyenkor az ápolók, amikor egy beteget megvernek.

2022. febr. 21. 23:11
 9/21 A kérdező kommentje:
8-as Könyörgöm ez a valóság itthon Magyarországon. Lassan a kórházak lesznek az Andrássy út 60 vagy mi a csuda lesz?
2022. febr. 21. 23:13
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ki a rák mondja ezeknek a fekete özvegyeknek hogy egyáltalán egészségügyiben tanuljanak, nem hogy dolgozzanak? Takarodhatnának gyárakba is az ilyen moslék beteg elméjűek, csavarozni, szerelni 8 órában heti 6 napot.

Amúgy meg csak azokkal mernek kötekedni akik legyengültek és kiszolgáltatottak, aki képes visszaütni, egyébként önellátó azzal jófejek, de ha már cserélgetni kell a pelenkát, kacsát akkor jön a bunkózás.

2022. febr. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!