Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek MZP melyik állítás...

Szerintetek MZP melyik állítása, mondása az ami valóban hiba volt és nem kellett volna és nincsen megvágva manipulálva?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Orbán Gáspár (Orbán Viktor fia) meleg.

Akár az, akár nem, senkinek semmi köze hozzá.

2022. febr. 21. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
11-es vagyok. Az előző hozzászólásban a második mondatot én fűztem hozzá. Márki-Zay tavaly augusztusban egy szokásos vasárnap esti bejelentkezésében azon csámcsogott, hogy Orbán fia homoszexuális témából írta a szakdolgozatát, és ebből azt vezette le, hogy ő meleg.
2022. febr. 21. 16:32
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
10-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Amit leírtam, azok tények. MZP és Karácsony is súgógépről beszéltek. Fotók bizonyítják.
2022. febr. 21. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
#11: Ameddig Orbán kampánycélokra használja fel a több százezer meleg állampollgár életét is befolyásoló gyűlölelkeltő politikájával, addig igenis van közünk hozzá. Fejezze be az uszító propagandáját és garantáltan mindenki leszáll Orbán Gáspárról.
2022. febr. 21. 16:34
 15/20 A kérdező kommentje:
8. Meghallgattam a videót, 1, 2 kivételével semmi nagy különbséget nem láttam, de úgy tudom egy két beszolása miatt ő is bocsánatot kért..
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Rá kell nézni arra a gyerekre és az életútjára.

Biztos hogy van valami vele, mert még egy 3 milliós családi kft-t sem mertek rábízni. Most meg erős katonai felügyelet alá helyezték.

17/20 anonim ***** válasza:
63%

Most a legújabb leáratás a drogok.

[link]

Már arra sem veszik a fáradtságot, hogy egy megvágott videót kitegyenek, vagy idézzenek bármit is. Fideszbirkáknak ennyi is elég.

2022. febr. 21. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Az nevetséges, hogy MZP minden héten mond valami hajmeresztő dolgot, utána meg napokig magyarázkodik és nem győz bocsánatot kérni. Egyébként állandóan b*sztatják Orbánt, hogy papírból beszél. Mi a baj ezzel? Tiltja valami törvény. MZP is beszélhet papírból. Nem szégyen az.
2022. febr. 21. 16:37
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

MZP-nek nagyon sok igazsága van abban amit mond.Az más kérdés,hogyan tálalják,és milyen környezetben,de ha mondatokat külön nézzük,akkor így vagy úgy de igazak.

Akinek drága a nagy kocsi,az vegyen kisebbet---/?/ igaz.

A rezsicsökkentés az az intézkedés,amit nagyon egyszerű volt bevezetni,de rém nehéz lesz majd egyszer kivezetni-/?/-igaz.

A rezsicsökkentés túlfogyasztást okozhat-/?/ igaz.

Aki fázik,az vegyen fel még egy pullóvert/?/ igaz./Szegény nagyapám már 50 évvel ezelőtt ezt mondta nekem-mi ebben a furcsa- igazak/?/

...nem sorolom tovább sok mindenben igaza van,de elszoktunk ettől egy olyan társadalomban ahol a sikert a növekvő fogyasztásban mérik,és a rádió is ezt sulykolja.Minden mindíg csak nőhet,de meddig?

2022. febr. 21. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Amiről beszél,mindenképpen a dolgok új megközelítése-unortodox módon,ahogy a Fidesz mondaná.Nem szokványos,fel kell fogni amit mond,mert mély tartalma van. Bár kétségtelen nem túl "populáris",mert azt a sávot azt már a Fidesz lefedte.Tehát másképp kell beszélni,más hangsúlyokkal,és másoknak,mert azok valószinüleg már többen is vannak.MZP nem teljesen hülye,csak fel kell fogni amit mond.
2022. febr. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!