Valóban csökken MZP támogatottsága?
Az utcai fórumokon az összefogás képviseletében megy el. Ott mindig többen vannak. Az aktivistákkal feltöltik. Viszont a támogatottsága MZP-nek valóban a béka feneke alatt van. Lévén hogy inkompetens, szakmaiatlan, össze-vissza beszél és mindenkit idiótának néz. Mindezek ha nem lennének elég be akarja a migránsokat is engedni, elvenné a rezsicsökkentést, 13.havi nyugdíjat, minimálbért, eladná az egészségügyet, ezért is mondtam hogy szakmaiatlan.
Viszont a jó hír, hogy sokan egy sámlira is leszavaznak, így mindegy igazából
Én már láttam ilyen videokat. Nem kiragadott idézetek. MZP valóban azt mondja, hogy "éreznie kell az energiaárakat a lakosságnak". Egy miniszterelnöknek NEM LENNE SZABAD a szegény emberekre ráengedni a hatalmas energiaárakat és az EU-s adót, amit szintén bezetetne MZP. Éppen azért miniszterelnök valaki a szememben, hogy megvédje az embereket ettől. Az Orbáni rezsicsökkentést is elvenné
Kérdező, most válaszolj őszintén! Te mennyivel élnél jobban, ha 5*-ös rezsi lenne ? Mert MZP szerint érezned kell az energiaárakat. Legyél őszinte magadhoz legalább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!