Valóban csökken MZP támogatottsága?
Figyelt kérdés
Az utcai fórumain való részvétel nem ezt mutatja szerintem.2022. febr. 20. 20:23
11/29 anonim válasza:
12/29 anonim válasza:
21:13! origo-hír tv! ezeknek egy szavát sem hiszem.:)))))) ne röhögtesd ki magad ezzel hogy ezeknek hiszel.
ezek teljesen hiteltelenek de ez nem azt jelenti hogy hátradőlhetünk, menni kell szavazni az összefogásra, Mzp-re. Orbán minden aljasságot befog vetni hogy megnyerje a választást.
13/29 anonim válasza:
#12: A felméréseket a Századvég és az Alapjogokért Központ készítette. Az Origo és a Hír TV pedig lehozta. (Ezt ugye képes vagy valahogyan felfogni?) Oké, tudom: te azoknak sem hiszed el egy szavát sem. Csakhogy a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te kinek mit hiszel el. Attól még ezek a felmérések kiválóan tükrözik az emberek véleményét MZP-ről. :)
14/29 anonim válasza:
Te kajak akkora marha vagy, hogy képes vagy beszennyezni az internethálózatot azzal, hogy megnyitod az zsorigo meg a zsirtv oldalait?
15/29 anonim válasza:
14 Nyugi. Neked úgysem nyílik meg. Az bizonyos I.Q szint alatt értelmezhetetlen
16/29 anonim válasza:
Szerintem nem MZP miatt fognak sokan szavazni az ellenzékre, hanem mert az egyetlen lehetőség, ami mögött van akkora tömeg, akik le tudják váltani a mostani kormányt, de ebben szerintem nincs MZP-nek köze.
17/29 anonim válasza:
16 az emberek mérlegelik, hogy jobb-e ha eltűnik Orbán, de akkor 5*-ös rezsi, migránsok, eladott korházak, államcsőd jön. Mennyire is éri meg nekik mindez és meghozzák a bölcs döntést
18/29 anonim válasza:
Ha még Orbán marad akkor az EU megy, nato megy, KGST jön
19/29 anonim válasza:
Az őszinteséggel nem lenne gond, csak ebben a helyzetben biztosítja vele, hogy ynenri nem fognak.
20/29 anonim válasza:
Csökkent de remélem, hogy ígyis kivágja a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!