Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma meleglobbival vagy gyermekv...

Ma meleglobbival vagy gyermekvédelmi törvénnyel lehet több szavazatot bevonzani?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 13:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9, senki nem említett operációt, viszont az tény, hogy hormonblokkolókkal tömik a kiskorúakat, igen - erről még az általad linkelt cikk is ír, szóval elég nagy öngőlt lőttél.
2022. febr. 21. 14:33
 12/22 A kérdező kommentje:

"Hormonkezeléshez viszont számos tagállamban jóval fiatalabban hozzá lehet jutni: Lengyelországban, Írországban és Máltán 16, Dániában és Szlovéniában 15, Lettországban 14, Hollandiában 12 évesen, míg Belgiumban, Csehországban, Németországban, Svédországban, Luxemburgban, Finnországban és Észtországban az érintett gyermek egyedileg megállapított érettségi szintje a döntő."

Tessék.

2022. febr. 21. 14:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan az egyedileg megállapított érettségi szintje, hogy pl bátyáim között is volt olyan aki óvodás korában megtanult olvasni, én meg kamaszként koravén és koraérett gondolkodású voltam...
2022. febr. 21. 14:41
 14/22 A kérdező kommentje:

"holnap hoznának egy olyan törvényt,hogy mindenki csak vele azonos megyében élővel házasodhatna,akkor az is jogegyenlőség lenne,mi,mert mindenkire vonatkozna?"

Igen.

"A jog azért van,hogy az embereket szolgálja,nem azért,hogy elnyomja"

Így van, de azt nem a meleglobbi fogja meghatározni, hogy mi az elnyomás - hiszen szerintetek ugye minden az, ami nem támogatja a hülye követeléseiteket.

2022. febr. 21. 14:41
 15/22 A kérdező kommentje:

13, igen, tehát nyugodtan megállípíthatják egy 2 évesről is, hogy készen áll a nemváltásra, mehet is a hormonblokkoló neki. Egy olyan politikai közegben, ahol már a tudományos világ is behajol a meleglobbi előtt és olyan hülyeségeket mondanak ki, hogy más neműnek hinni magad az nem betegség, hanem csak "állapot", ott ez simán lehetséges.

De hát nyilván nem te leszel az, akit ez zavar.

2022. febr. 21. 14:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam, de hidd el, ez kb olyasmi mint amikor a politikusain az Asperger szindrómás Greta Thunberget beteg kislányoztak le... meg mindent elmondtak róla, hogy az apja írja a beszédeit, hogy nem tud önállóan gondolkodni, hogy menjen vissza a suliba... holott én is tisztában lettem 12-13 évesen azzal, hogy meleg vagyok, ugyanúgy ismertem egy transznemű lányt aki már 16 évesen tudta, hogy transznemű lány és hogy ezért mindent megfog tenni...
2022. febr. 21. 14:52
 17/22 anonim ***** válasza:

És az miben szolgálná az emberek érdekeit,ha mindenkire ugyanaz a rossz törvény vonatkozna?(pl abszurd lenne,ha mindenki csak azonos körzetszámú emberrel házasodhatna)

Ha mindenki házasodhat azonos neművel,az a jogok kiszélesítése.

A heterók is házasodhatnának azonos neművel,nyilván nem fognak,ahogy egy meleg sem akarna ellentétes neművel,de a lehetőség kibővül.

Ezzel senki nem lesz joghátrányban.

A poligámia már az többlet jog lenne,vagy ha valaki házas lenne és mellette kapna özvegyi nyugdíjat.

A 21.században az emberek szabad akaratukból házasodnak,nem a középkorban élünk,hogy érdekből vagy társadalmi kényszerből.

2022. febr. 21. 16:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem hülye követelések,hanem pontosan az a lényege,hogy ne mások mondhassák meg,hogy én kivel házasodhatok!

Gondolom te sem örülnél,ha Pirike helyett Marikát kellene feleségül venned,mert szerintük ő jobban illik hozzád.

2022. febr. 21. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Egyébként hülye ez a nem is tudom FIDESZ-es érvelés, hogy akkor is érvényesül, hogy ha én melegként elveszek egy gyanútlan nőt... no ja... csak hogy én 2 évig jártam egy lánnyal, 14-16 évesen, és tudtam, hogy nem jó ötlet, ő áltatni, végül ő dobott, de mikor bevallottam neki, hogy én mitől voltam olyan rideg, akkor nem enyhén kiakadt...
2022. febr. 21. 16:22
 20/22 A kérdező kommentje:
18, házasodjál, akivel akarsz, csak ne követelj hozzá az államtól papírt.
2022. febr. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!