MZP-ét el felelősségre lehet vonni, mert elszórakozta a kormányváltást?
"Beszélj,beszélj...beszélj minél többet Maki!"
Az ilyen emberek után érthető hogy miért olyan a kormány kommunikációja, mintha retardáltakhoz akarnának szólni.
"Sajnos egy Fidesz által létrehozott álomvilágban és buborékban élsz."
Ki nem állhatom a Fideszt. Nem nézem a tartalmaikat, letiltottam a bús pcsába az összes megafonos hülyegyereket. Én azt hallgatom, amit ő feltesz az oldalaira, vagy más teszi fel, amit beszélget vele.
Azt mondta, hogy az ellenzékben külön-külön képviselik a kommunizmus és a fasizmust, majd büszkén hozzátette, hogy mindenki vállalhatja az akármilyen világnézetét. Azt mondta, hogy nyugdodtabban érzi magát, ha az egészségügy üzlet. Azt mondta, hogy szerinte az egészségügyön csak egy drasztikus magánosítás segíthet. Azt mondta, hogy szerinte a migránsok egy-két generáció alatt magyarokká válnak.
"Nyilvánvalóan nem azt hallgatod, amit ő feltesz magáról, különben nem csak ezekre figyelnél fel, illetve nem ezt szűrnéd le belőle."
A valóság ezzel szemben az, hogy pontosan tudod, milyen sületlenségeket mond, csak te túl elfogult vagy vele kapcsolatban, és mindent elnézel neki, akármit mond, mert annyira utálod a Fideszt. A fideszes ugyanígy csinál Orbánnal. Akárhogy lop, akárhogy nézi hülyének, elnézi, mert annyira utálja az ellenzéket. Szembe kellene nézni azzal, hogy milyen marhaságokat mond. Ez az ellenzék érdeke. Egy pluszpont lenne a Fidesszel szemben. De ezzel csak ugyanazt a szívonalat hozzátok egy bizonytalan szemében, mint fideszék.
"Ezek mind olyan mondatok, amiket a Fidesz emelt ki, ne mondd már azt nekem, hogy ennyit voltál képes felfogni abból, amit mondott"
Nem ennyit fogtam fel, de ezek voltak a legnagyobb "elszólásai". Ahogy Hont András is mondta, miniszterelnökként nem lesz ideje beülni minden kedden Rónaihoz kimagyarázni magát. Következetesen kellene beszélni. Attól, hogy van egy vázlat a fejében, még lehet ugyaolyan őszinte. De így csak mosdatja magát, és kb. a kampánya háromnegyede azzal telik, hogy mosakszik. Ez nem lesz így kifizetődő.
"Az ő oldaláról tájékozódsz, egy nagy frászt."
Igen, vele kapcsolatban csak azt nézem meg, amit ő maga is felvállal.
"Nem kell mindennel egyetérteni, de amikor csak gondosan előkészített szűrt információk alapján tájékozódsz, akkor ott már gondok vannak."
Nem én tájékozódom szűrt információk alapján, hanem te engedsz el a füled melled már-már egészen vállalhatatlan megjegyzéseket elfogultságból. Én megértem, de jobb a realitás.
"Nem ennyit fogtam fel, de ezek voltak a legnagyobb "elszólásai""
Ez a probléma, hogy csak az elszólások érdekelnek, erre összpontosítasz, holott nem ezen van a lényeg. Nem elfogultságból mondom, de engem sokkal jobban érdekel, hogy összességében mit akar átadni, mi az irányvonala és hogy tisztességes. Nem fogok egy-egy félreértelmezhető mondatának elemzésébe időt és energiát fektetni, mert egész egyszerűen nem tartom lényegesnek. Ettől függetlenül, ha egy olyan ötlete támad, amivel nem értek egyet, azt szóvá teszem, de egyelőre nagyon hasonló az általa képviselt irányvonal az általam jónak tartottal. Eddig úgy éreztem, hogy az én értékrendemet senki nem képviseli ma Magyarországon, ez most megváltozott.
Kedves #19
Túl sok az elszólás. Túl sok a véletlen nyelvbotlás. Véletlenül elhordom minden kommunistának, fasisztának meg fideszbérencnek a társaimat. Véletlenül fogyatékosozok. Véletlenül hiszek az üzletalapú egészségügyben. Véletlen mondtam, hogy drasztikus magánosítás segíthet csak. Aki nem elfogult, az látja, hogy túl sok ez már. El kellene kezdeni tudatosabban beszélni, mert a végén még olyat mond, amit tényleg megbán.
"Nem fogok egy-egy félreértelmezhető mondatának elemzésébe időt és energiát fektetni, mert egész egyszerűen nem tartom lényegesnek."
Nem olyan mondatokat mond, amik félreértelmezhetőek. "MI ezt a szövetségben külön-külön képviseljük." Amikor azt mondja, hogy MI, az nem a Fideszre vonatkozik. Tudjuk, hogy a saját társaira gondolt. Teljesen nyilvánvaló nektek is. Mégis tagadja, és ti is tagadjátok. Nem halálos bűn. Csak akkor legyen olyan gerinces, hogy vállalja, hogy az ő szavaival éljek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!