Miért csak Gyurcsány tartott önálló évértékelőt? Nem Márki-Zaynak kellett volna önállóan értékelni?
17.-én volt MZP-nek is saját évértékelője.
Az látszik,hogy többen is szólni szerettek volna ebben a témában,mivel nagyon sok a felgyülemlett probléma.
Ahogy elhallgattam MZP. évértékelőjét,már kezdem érteni miért nem akarna Orbán vele egy vitában részt venni.
Igen, volt MZP-nek is évértékelője. Ráadásul rendkívül jó beszéd volt.
Nem tudom, felétek falun van-e internet, de ha van, feltétlenül hallgasd meg kedves kérdező. Hidd el, sokat fog fejleszteni az erkölcsi színvonaladon.
4# ti miért gondoljátok, hogy vidéken nem tájékozódnak az emberek? Van internet minden faluban...
Amúgy meg rendkívül rossz beszéd volt Márki évértékelője, nem véletlen, hogy semmi visszhangja sem volt...
#8:
Én nem felejtettem el, mi volt 2010 előtt. De a Fidesznek se felejtek el semmit, ezek még Gyurcsányékon is bőven túltettek. Ezért szavok MZP-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!