MZP szerint a rasszizmus az hagyománytisztelet. A liberálisoknak ez sem sok?
"Hagyomány alatt általában az elődök örökségéből azokat a cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket nemzedékről nemzedékre változatlan formában tesznek és készítenek az adott társadalom tagjai szociokulturális öröklés (beleszületik az egyén az adott társadalomba és tovább viszi ősei hagyományait) alapján."
Gondolod a fehérbőrű, középkorú férfi választása nem számít hagyománynak? Szerinted hány elnöke volt Amerikának és abból mennyi volt fekete, vagy nő? Legalább lennél tisztában vele, hogy mit jelent a hagyomány.
#32 Ott idéztem a fogalmat neked, te szerencsecsomag. :D
Ha 1789 óta van elnök az USÁban és a 46 elnökből a 44. lett csak fekete, az előtte lévő 43 elnök mind középkorú fehér férfi, akkor bizony Obama beiktatásával egy több, mint 100 éves sorozatot szakítottak meg. Ergo hagyomány volt középkorú fehér férfit választani elnöknek.
"Nincsen olyan hagyomány, hogy csak fehér embert válasszanak elnöknek. pont."
Magyarázd el legyél kedves, hogy ha nem indulhatott, hogyan lehetett volna választani?
Már jó ideje nem írtam semmit, viszont szerintem olvasd újra a #28-as kommentemet.
Szerintem elég jól látszik, hogy itt te vagy az ostoba és nem mindenki más.
Az Egyesült Államokban rengeteg olyan hagyomány létezik, amit az átlagember Magyarországon el sem tudna képzelni. A fehér (kaukázusi) férfiak megválasztása is egy ilyen "hagyomány". Ez nem azt jelenti, hogy legközelebb ne lehetne pl. egy nő az elnök, de fogadni kevesen mernének rá nagy tétben.
MZP nem rasszista. Ha a témával kapcsolatos véleményeit meghallgatod, kétségtelenül el fogod vetni ezt a gondolatot a fejedből. Legfeljebb a kormány propagandájában olvashatsz efféle hazugságokat. Ha a valóság érdekel, hallgasd meg az illetőt eredetiben. Nem tudom milyen szintű mazochizmus kell ahhoz, hogy az ember önszántából Origót olvasson.
Vagy tényleg csak egy troll vagy propagandista lennél?
A Wikipédia szerint: "Hagyomány alatt általában az elődök örökségéből azokat a cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket nemzedékről nemzedékre változatlan formában tesznek és készítenek az adott társadalom tagjai szociokulturális öröklés (beleszületik az egyén az adott társadalomba és tovább viszi ősei hagyományait) alapján."
Számold össze, hány olyan elnöke volt eddig az amerikaiaknak, akire nem illik a következő feltételek valamelyike:
Fehér
Férfi
Keresztény
Heteroszexuális
Kimondhatjuk tehát, hogy a választások hagyományosan fehér férfiakat preferálnak.
Kérdező, sajnállak, de őszintén.
Ha a munkád az, hogy a hazug propagandamunkát végzed, akkor azért, hiszen nagyon sz*r meló ez. Ráadásul tudom jól, hogy nem vagytok jól megfizetve.
Ha pedig nem kampányolsz, hanem neked tényleg referencia a hazudozó, vállalhatatlan Origo, akkor pedig azért sajnállak.
Üdvözöl:
egy erősen jobboldali választópolgár, aki idén már nem él választójogával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!