Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP szerint a rasszizmus az...

MZP szerint a rasszizmus az hagyománytisztelet. A liberálisoknak ez sem sok?

Figyelt kérdés
Márki-Zay Péter sosem gondolta volna, hogy az amerikaiak megválasztanak egy fekete elnököt, mert annyira „hagyománytisztelők". [link]

2022. febr. 21. 08:20
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

20 ". Eddig MZP volt a rasszista, nem az amerikaiak "

Én nem írtam olyat, hogy az amerikaiak rassziták. Ezt MZP-re írtam csak. Félreolvastál vagy nem érted

"szerinted MZP nem is beszélt az amerikaiakkal kapcsolatban rasszizmusról."

Ő annyit mondott hogy az amerikaiak hagyománytisztelők. pont. De ez az ő fejében rasszimus. Amerikában nincsen ilyen hagyomány

"Ez így általánosítva tényleg nem igaz, de náluk tényleg elég sok rasszista van."

Mindenhol vannak rasszisták, de úgy egészében egy társadalom nem rasszista

MÉG EGYSZER: MZP szerint a hagyománytisztelet miatt nem szavaztak feketére. Te azt írod, hogy ezt az amerikai társadalomra gondolta. Viszont ott bukik meg a tipped, hogy az amerikai társadalomban NINCSEN OLYAN HAGYOMÁNY hogy csak fehérekre kell szavazni. Ezt MZP találta ki. Miért talál ki ilyet MZP? Mert tudat alatt vagy tudatosan rasszista

2022. febr. 21. 09:44
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

"Én nem írtam olyat, hogy az amerikaiak rassziták. Ezt MZP-re írtam csak. Félreolvastál vagy nem érted"

Jaj, istenem, amikor már azt tagadod, amit kb. 2 kommenttel ezelőtt írtál, az egy új mély pont...

Ez: "Pont azt írtam, hogy ő rasszizmusról beszélt."

Elentmond ennek: "Ő nem azt mondta, hogy rasszista a társadalom"

Mindkettőt te írtad, és ez egy olyan ellentmondás, amit egy érettségi szintjén álló diáknak sem szabad elkövetni.

Gratulálok, hivatlosan se vagy olyan okos, mint egy érettségiző. :)

"Ő annyit mondott hogy az amerikaiak hagyománytisztelők. pont. De ez az ő fejében rasszimus."

Ha ő annyit mondott, hogy hagyománytisztelőek, akkor az a te fejedben jelent rasszizmust, mivel ő nem mondta, hanem te.

Ha pedig ez a te fejedben van, akkor bizony te vagy a rasszista. Ezt projekciónak hívják, nyugodtan nézz utána pszichológiában.

"Mindenhol vannak rasszisták, de úgy egészében egy társadalom nem rasszista"

Jó, akkor máshogy mondom, amerikában elég egyértelműen felülvannak reprezentálva, mert megválasztották egy rasszista elnököt (majdnem újra is választották). Vagyis simán tehetjük 50% körülire a rasszisták számát.

Ez pedig elég közel áll ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy rasszisták.

"az amerikai társadalomban NINCSEN OLYAN HAGYOMÁNY hogy csak fehérekre kell szavazni"

Nem is erre utalt, hanem arra, hogy a feketéket kevesebbre tartják, aminek alapvetően igenis vannak hagyományban húzódó elemei.

Hagyomány volt a rabszolgatartás, az hogy a feketéknek kevesebb a joguk, hogy nem veszik őket emberszámba. Ezzel ellentétes egy fekete elnök megválasztása.

"Ezt MZP találta ki."

Mert ott hagyománya volt/van, hogy a feketéket kevesebbre tartják.

"Miért talál ki ilyet MZP? Mert tudat alatt vagy tudatosan rasszista"

Na, ennek semmi értelme. Ha rasszista lenne, akkor nem találna ki ilyet. Mivel akkor nem arról beszélne, hogy a "rasszisták" jó döntést hoztak Obama megválasztásakor.

Ha rasszista lenne, akkor pont az ellenkezőjét mondaná.

2022. febr. 21. 09:53
 23/40 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen az, amikor valaki 0 háttérinformációval akar okoskodni.

Gondolom éltél Amerikában és első kézből tapasztaltad meg az Amerikai nép más rasszokhoz való viszonyát.

Ha valami megmaradt Amerika rövid történelméből, az talán az észak-dél polgárháború. Ha esetleg kéne egy kis felevenítés a déliek rabszolgaként tartották a feketéket. Ez a beidegződés és neveltetés nem fog elmúlni csak úgy azért, mert vesztettek.

Ezekből azért le tudod vonni azt a konzekvens következtetést, hogy egy fekete ember halmozottan hátrányból indult az elnöki pozícióért. Már csak azért is, mert kevesebben fognak pénzzel támogatni egy kevésbé esélyes jelöltet.

Szóval az, hogy Obama elsőként lett elnök feketeként megtörte a korábbi hagyományt, ami a fehér középkorú férfi elnökök sora volt. Ez azért nem atomfizika.

2022. febr. 21. 09:55
 24/40 anonim ***** válasza:
61%
Szerinted normális, amikor egy főügyész papírzacskóban fogadja el a kenőpénzt?
2022. febr. 21. 09:58
 25/40 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy te ezt nem érted. Már össze vissza beszélsz. Pedig ezt mindenki megérti még a liberális Partizán műsorvezető is, aki nem egy fideszes. Persze lehet, hogy csak trollkodsz. Ki tudja.

UTOLJÁRA: MZP kitalálta, hogy hagyománytisztelet fehérre szavazni az USÁ-ban, miközben ilyen hagyomány nincsen. Azért kapcsolta össze a fehérre szavazást a hagyománytisztelettel, mert tudat alatt vagy tudatosan rasszista MZP. Sajnálom hogy nehéz ezt felfogni. Vígasztaljon az a tudat, hogy ezt mindenki érti, még a liberálisok is

2022. febr. 21. 10:03
 26/40 anonim ***** válasza:
48%

"Sajnálom, hogy te ezt nem érted."

Töükéletesen értem, csak nincs értelme annak, amit mondasz.

"Már össze vissza beszélsz."

Mivel reagálok minden marhaságodra és mivel kb. 2 kommentenként magadnak mondasz ellent, így elkerülhetetlen, hogy nekem is kaotikusabb kommentjeim lesznek.

Magadnak köszönd.

"Pedig ezt mindenki megérti még a liberális Partizán műsorvezető is, aki nem egy fideszes."

Jó, idézd szépen, hogy hol említette a "liberális partizán műsorvezető", hogy MZP rasszista, mivel neked ez az állításod, nem pedig az, hogy ő lerasszistázta az amerikaiakat.

"UTOLJÁRA"

Ebből lehet tudni, hogy nekem van igazam. Nem tudsz cáfolni, ezért agyatlanul ismételgeted a hülyeséged.

Ha igazad lenne, akkor félkézzel cáfoltál volna és nem mellébeszélnél, terelnél.

2022. febr. 21. 10:12
 27/40 A kérdező kommentje:
Ezt mindenki érti, csak te nem...
2022. febr. 21. 11:12
 28/40 anonim ***** válasza:
76%

Igen, bizonyára ezért van egyetlen egy komment, ami kicsit is hasonlít arra a reakcióra, amit vártál, miközben a másik 7-8 ember nekem adott igazat/ugyanazt mondja mint én.

Tényleg mindenki érti és senki nem hülyézett téged le. :DDD

2022. febr. 21. 11:17
 29/40 Andizsuzsi ***** válasza:
76%

"Viszont ott bukik meg a tipped, hogy az amerikai társadalomban NINCSEN OLYAN HAGYOMÁNY hogy csak fehérekre kell szavazni."

Viccelsz ugye? Olyan országról beszélsz, ahol 1965-ig kellett várni arra a választójogi törvényre, ami lehetővé tette a feketék részvételét a szavazásokon.

2022. febr. 21. 13:37
 30/40 A kérdező kommentje:

28. Csak szét akarod trollkodni a kérdést világosan látszik. Elemi ismereteid sincsenek, teljesen ostoba kifordított szövegekkel jössz itt.

22 "Ha ő annyit mondott, hogy hagyománytisztelőek, akkor az a te fejedben jelent rasszizmust, mivel ő nem mondta, hanem te."

Azt mondta, hogy hagyománytisztelőek, de a hagyomány az lenne hogy csak fehéreket szavaznak meg. Ez a rasszizmus benne. Ez MZP fejében van, mert ilyen hagyomány NEM LÉTEZIK amerikában sem. MZP találta ki, ő a rasszista.

28 Van egy két komment, de mivel te magad offoltad szét a topicot, így a te benyögéseiddel van tele:XD

29 "Viccelsz ugye? Olyan országról beszélsz, ahol 1965-ig kellett várni arra a választójogi törvényre, ami lehetővé tette a feketék részvételét a szavazásokon."

Teljesen más tészta. Nincsen olyan hagyomány, hogy csak fehér embert válasszanak elnöknek. pont. A szavazójog más tészta. Kevered a szezont a fazonnal

2022. febr. 21. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!