Ha MZP jól beszél és semmi gond nincs vele, csak a propaganda vágta meg, manipulálta a beszédét, akkor az előző miniszterelnököknél miért nem születtek ekkora "megvágott" ostobaságok?
Szerintem az is közrejátszik, hogy MZP szinte kivétel nélkül élőben közvetíti minden beszédét több platformon is, amik utólag is visszanézhetők, a megafonnál egy egész csapat figyeli minden szavát akiknek az a dolguk hogy mindenbe beleálljanak.
A korábbi évekhez képest a fidesz is szintet lépett gyűlölet propaganda téren és MZP is sokkal jobban jelen van az online térben mint az általad felsorolt politikusok közül korábban bárki.
Viszonylag rövid politikai karrierrel és naponta akár 5-6 kampánybeszéd során elég egy félreértelmezhető félmondat és másnapra már szét is szedik emiatt.
Születtek ilyenek, kedves kérdező!
Mondom a legismertebbet!
Gyurcsány öszödi beszéde sem az, aminek 16 éve hiszi a jónép. Youtube-on megtalálható az egész, kb. háromnegyed órás beszéd, amit akkor elmondott. Ha egyszer van ideje valakinek, hallgassa végig. Valóban benne vannak azok a mondatok, amiket azóta unos-untalan idéznek, de aki végighallgatja az egészet, az rájön, hogy tulajdonképpen egészen másról szólt az a beszéd.
És az a vicc, hogy tényleg utána lehet keresni interneten a vágatlan szövegeknek. De a legtöbb ember inkább egy órán át szidja azt, akit megmondtak, hogy szidni kell, ahelyett, hogy az idő alatt utána nézne és a teljes igazságot meghallgatná, majd (ÉS EZ A LEGNEHEZEBB SOKAKNAK!!!) SAJÁT VÉLEMÉNYT alkotna belőle!!!
Kedves kérdező, én sok beszédet láttam MZP től... maradjunk annyiban, hogy iszonyatosan sok kommunikációs hibát vétett...
Tudod az a helyzet, hogy annak lehet a szövegkörnyezetből kiragadni barom mondatait AKINEK VAN!!!
Ha nem lett volna, nem lenne mibe belekötni belemagyarázni!
Szombaton a helyi piacon aláírásgyűjtés volt. A Fidesz sátrától nem messze volt a kék szalagos sátor.
Egy idős férfi volt ott, a Fidesznél négyen álltak sorban.
Az idős férfi pedig azt mondogatta a kékeknek, hogy milyen hülyeségeket kell neki hallgatnia minden nap MZP től, de aláírt, mellettük a Kétfarkúak mindenkinek mondták, hogy akár több helyen is alá lehet írni, és ők legalább nem sértegetnek senkit...ott senki sem volt amúgy akkor.
"messze nem volt senkinél ennyi idióta megszolalás."
Dehogynem, csak akkor az volt a fidesz taktika, hogy kiemelnek egyet és azt húzzák hónapokig. Márki-nál meg feljebb kapcsoltak és konkrétan hülyeséget csinálnak abból is, ami egyébként egy tök értelmes hozzászólás volt.
Továbbra is hibás Márki is, hogy nem figyel oda, mit mond, de az esetek legalább felében tényleg csak a fideszesek teljesítik a mennyiségi kvótát, valódi hülyeség nem hangzott el.
#18: Aki megsértődik egy-egy félmondaton, ami nem is neki szól, de az ugyanakkor nem zavarja, hogy mi történik évek óta és hogy hülyének vannak nézve a kormány által, annak kb mindegy, úgyis találna más kifogást ha nem ezt.
Szerintem több embert megnyert, mint amennyit eltántorított, de áprilisban kiderül, hogy ez mennyire lesz elég. Én bízom a sikerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!