Most már Puzsér is felült a konzervatív propagandahajóra?
Egyik műsorában arról volt szó, hogy egoista-e, aki nem vállal gyereket. Végül arra jutottak, hogy nem, de teljes egészében kihagyták a legnyomósabb érveket, valamint egyetlen szó se esett arról, hogy egoista-e, aki vállal gyereket.
Nem keresem most elő a videót.
Ja, Puzsér mindig így tolja. Van egy állítás, amit úgy körbejár, hogy minden témát érint, csak magát az eredeti felvetést nem támasztja alá.
És közben agyérgörcsöt kap már a "jóreggelt"nél.
Borzasztó már ez a tipikusan hazánkra jellemző szélsőséges gondolkodás... Mindig mindenre rá akarjuk mondani, hogy ez fehér, ez pedig fekete.
Egyszerűen semmi összefüggés nincs az egoizmus és a szülési hajlandóság között. Az is lehet egoista aki szül, és az is aki nem. Az is lehet konzervatív aki szül, az is aki nem.
Ott szúrtad el az egészet, hogy egy olyan álintellektuális marhát hallgatsz, mint a mindenben IS szakember robci.
Tipp: keress tőle véleményt egy olyan témáról, amiben te vagy jártas. Jó eséllyel elképesztően pontatlan, féligazságokkal teli baromságnak fogod tartani, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Aztán kezdj el gondolkodni azon, hogy a számodra ismeretlen témákban miért is gondolsz a hozzáértéséről mást.
Teljesen igazad van róla, azonban ez most nem egy olyan téma, amelyhez szakértelem kellene.
Egyszerűen nem értem azt a gondolkodásmódot, amely szerint a gyereket nem vállalók egoisták. Mert teljesen igaz, hogy azért nem vállalok gyereket, mert csak teher, és semmi szükségem rá. De akkor ezek szerint a gyereket vállalók azért vállalnak gyereket, mert önfeláldozóak a társadalommal szemben? Komolyan bárki is elhiszi egyetlen gyerekes szülőről is, hogy ő ezért vállalt gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!