MZP vagy Orbán a tehetségesebb Fidesz politikus?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 21:25
A kérdező szavazást indított:
MZP a tehetségesebb Fidesz politikus
Orbán Viktor a tehetségesebb Fidesz politikus
36 szavazat
1/12 anonim válasza:
Orbán vagy 30+ éve van benne a politikába, nyilván ezerszer nagyobb a gyakorlata mint egy MZP-nek. Szomorú hogy ezt a tudást az ország szétrablására használja...
2/12 anonim válasza:
ma 21:26
A te olvasatodban mi történt 2002-2010 között szétrablás ügyileg amikor pl. a Szlovákia azonos GDP/főről indult velünk és az MSZP-SZDSZ második ciklusának a végére 20%-ot vert ránk?
Illetve mi fog történni ha az Egységben Magyarországért nyeri a választásokat?
4/12 anonim válasza:
Hajrà Fidesz! Vesszen a liberalizmus!
5/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=QY-S625zOrA&ab_channel=Juh%C..
Ezek szerint Orbán.
6/12 anonim válasza:
Furcsa de a többi politikai kérdésnél is ez a helyzet aki az ellenzéket szidja egyből lepontozzák azaz a karika piros, akik istenítik meg a feneküket nyalja azok körül zöld a karika. 2-es pedig nem írt akkora hülyeséget én szerintem!
7/12 anonim válasza:
Amúgy is szerintem Orbán a tehetségesebb politikus, amikor ő már politizált akkor szerintem Péter még csak tanult szerintem vagy már képezték ki a 2018-as és most a 2022-es választásokra. Mondjuk függetlennek mondva magát és úgy hogy alig tudtad ki az az MZP így könnyű volt nyernie és bizalmat kérni az ottani szavazóktól, most már ismerjük, tudjuk ki ő és melyik oldalon indult a csatába így nem biztos hogy annyi bizalmat és akkora %-ot fog a pártja vagy az ellenzéki összefogás lehet bárminek nevezni elérni mint akkor Hódmezővásárhelyen!
8/12 anonim válasza:
MZP nem fideszes politikus - szerencsére.
Orbán meg egy becstelen alak, semmi több!
A kérdező meg egy alul-informált gyökér.
9/12 anonim válasza:
Soros György mozgósítja a légióit, az ultraliberális, liberálfasisztáit, azoknak pedig pont ez a dolga, hogy minket jobboldali, keresztény, konzervatívokat, akik nem értünk egyet ezzel a modernkori liberalizmussal, azokat támadjanak, ahol, és ahogy csak tudnak. Ebből èlnek Gyuri bácsi pénzén jól.
10/12 anonim válasza:
"A kérdező meg egy alul-informált"
Vagy csak van humorérzéke, nem úgy mint momentán neked... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!