Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely mit keres...

Karácsony Gergely mit keres egy ukrán háborús konferencián?

Figyelt kérdés

Karigeri mégis mi okból kapott meghívást egy Magyarországtól független ország háborús ügyeit intéző konferenciára?

[link]

2022. febr. 20. 21:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Látom ideért a komcsi bérkommentelő hadosztály,a moderátor vajon miért hagyja garázdálkodnak ezeket?
2022. febr. 20. 22:22
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Problem? Elég jól le lett írva, hogy miért hülyeség, amit te és a cikk állítasz.

Szóval halljuk a cáfolat cáfolatát tényekkel alátámasztva, vagy ismerd be, hogy hülye voltál és bedőltél egy gyenge álhírnek.

2022. febr. 20. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
És neked miért hagyja, hogy a fidesznyik agit.-prop. osztály szövegét nyomasd? Mindenki azt mondja, amit akar, szólásszabadság van! NEM DÉL-KOREÁBAN VAGYUNK.
2022. febr. 20. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért mert az ostromok, harcok Budapestre is átterjedhetnek. Akárki be tudna venni minket egy nap alatt, az ukránok is meg bárki.
2022. febr. 20. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
A szovjetek leigázták és kirabolták az országot, elvittek egy sor embert málenkij robotra, aztán leverték 1956-ot és 1991-ben mentek csak ki! Akkor lássam őket, amikor a hátam közepét. Ugye nem laktál orosz gyakortér közelében? Én nem emlékszem, de anya azt mondja, mindig szétkóboroltak a bevodkázott szovjet katonák és lövöldöztek részegen! Most is ezt teszik Fehéroroszországban. És Orbán azt mondta annak idején, hogy ki velük, most meg behívná őket???
2022. febr. 20. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
:))))) Hat ez mi??? "Munich Security Conference" :))))) - ahha!?
2022. febr. 20. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Csak nekem tűnt fel hogy ez a KariGeri mindennel IS foglalkozik, csak Budapest város vezetésével nem?
2022. febr. 20. 23:00
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

A KariGerit védőknek nem tűnt fel, hogy az általa "világ legrangosabb nemzetközi biztonságpolitikai fórumának" nevezett rendezvényrő KariGeri csak polgármestereket említett?

Mennyire lehet komoly egy olyan biztonságpolitikai konferencia, ahová polgármestereket hívnak meg? (Remélem tolmácsot vitt magával.)

A fő kérdés valóban félrevezető, de az alkérdés tényleg érdekes.

Mit keres egy polgármester egy biztonságpolitiai konferencián?

Nekem úgy tűnik, hogy az is egy olyan konferecia, amit azért tartanak, hogy mindeki elmondhassa, hogy ott volt. Más célja és érteme nincs.

2022. febr. 20. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
Nosztalgiából, - hogy mi mindent tudna még megtenni Budapest földig rombolásáért!
2022. febr. 21. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
59%

nem az a lényeg, hogy mit keresett ott mert ez nem egy Ukrajnáról szóló konferencia volt, tehát ott volt a helye, inkább csak azért ciki mert mindenki tudott angolul csak ő nem és megint kiderült, hogy hazudoztak össze vissza amikor egy konferencián tavaly elmondott egy betanult szöveget és ezzel akarták bizonyítani, hogy tud angolul. Tök ciki volt ahogy az elején még a moderátor is zavarba jött mert nem igazán tudta, hogy mit mondjon, hogyan mentse ki ezt a f...kalapot. Tök ciki, én égtem hallgatni. Nem is néztem végig, de gondolom fröcsögött a kormányra, csak azt felejtette el elmondani, hogy hogy lopták szét azt a több száz milliárd forintot két év alatt amit a Tarlós otthagyott nekik. Meg hogy két év alatt csak az valósult meg a városban amit a kormány finanszírozott. Egy valamit tudtak összehozni és az a közlekedési káosz.

És még ennek volt bőr a pofáján elindulni egy miniszterelnöki pozícióért.

2022. febr. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!