A háborùs helyzetre valò tekibtett idén nem lesz buszoztatás Ukrajnábòl?
Én még azt is elképzelem róluk, hogy akit idebuszoztatnak, azt vissza sem viszik.
2021-ben 60 ezerrel csökkent az ország népessége. Ez legalább 20 ezer lakás, családi ház megüresedését vonta maga után. Ezek üresen maradnak? Kétlem. Egyre több bérszavazó kell, mert sok a halott, a kiábrándult, az ellenzéki. Most vásároltak pár szavazatot pénzosztogatással, de a siker ezzel még nem biztos, minden eszközt meg kell ragadni a szavazatvásárlásra.
4
Bár ha belegondolok, hogy külföldiek szavazhattak a budapesti főpolgármesterin...
6
Én arra céloztam, hogy az az ukrán is szavazhatott akinek van bejelentett lakcíme. Budapesten pedig azok a külföldiek, akiknek szintén. Erre bizonyíték pedig a választási névjegyzék. És csak úgy mint az ukránoknál, úgy Budapesten is szervezetten történt.
Meg arról is lehetne anekdotát írni, hogy a világban élő magyarok is szavazhatnak ide rengeteg országból, ha regisztrálnak, vagy mittudomén.
Vagyis a 20 éve Londonban élő honfitárs is szavazhat, amikor csak internetről tudja, mi folyik itt az országban.
Valami határt kellene húzni, hogy azok szavazhassanak, akik itt élnek, és ide fizetnek be adót.
9
Ezt támogatom. Aki nem ide adózik, az minek ikszelget? De lehetne még ezt ragozni, mert pl aki nyugállományú, az miért dönthet arról, ami leginkább egy dolgozót érint, és őt mint nyugdíjast nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!