Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Havas tanár Úr szerint MZP,...

Havas tanár Úr szerint MZP, csak úgy mint Gyurcsány piás. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

#9!

Végignéztem.

Ha te nem vagy felfogni, az a te bajod.

MZP-re nézve szerintem sokkal kellemetlenebb, hogy józanul mond hülyeségeket. És kicsit sem néz ki alkesznak. Nála más problémák vannak.

2022. febr. 21. 00:02
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező: ne legyen már irányított a kérdésed, én szégyellem magam. Nem igaz, hogy nem érted, mit mondott Havas, mire utalt. Nyilván a Gyurcsány a piás, MZP pedig a fáradt.

Bár szerintem MZP még így fáradtan egy kicsit veszélytelenebb mint "élesen", mikor elemében van, akkor igazán veszélyes, és ijesztő. A téboly jeleit látom, a megszállottság jeleit látom. És azt, hgy a baloldalt is sikeresen hipnotizálja a mantráival. Ettől baromira félek. Egy ilyen dilettáns embert ha megválaszt az istenadta nép, "abbú' baj lesz more!"

2022. febr. 21. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Havas tanár úr? Ne mááár!
2022. febr. 22. 09:45
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

MZP nem hinném hogy piálna, így ránézésre mást tol.

Na viszont Gyurcsányon látszik rendesen hogy piál.

2022. febr. 22. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
MZP-vel az a gond, hogy ha tudja mit beszél az a baj, ha nem tudja akkor meg az. MZP akar Magyarország miniszerelnöke lenni. Amit mond annak súlya van, vagyis ha piás és fáradt és emiatt nem lehet komolyan venni az ugyanúgy nagyon nagy gond.
2022. febr. 28. 07:37
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem találtam ilyen cikket a neten. Szerintem csak rosszat álmodtál.
2022. febr. 28. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!