Miért kellene tolerálnunk a pedofilokat?
#30 a homoszexualis kapcsolat, mint a hetero is, kozos beleegyezesen alapul (amikor nem, akkor eroszakrol beszelunk, ami buncselekmeny). mindket fel bele tud egyezni. pedofilia eseten a gyerek nem tud beleegyezni (jogilag ertem, attol gyerek a gyerek, hogy korlatozva vannak a jogai, a sajat erdekeben, igy jogilag nem tud beleegyezni sem. a szobeli beleegyezes gyerektol tehat nem ervenyes). ugyanezert buncselekmeny a zoofilia (allat se tud beleegyezni) es a nekrofilia (a hulla nyilvan nem tud beleegyezni).
nem hiszem hogy ezt nehez felfogni egy ertelmes embernek
Még mindig nem kaptunk filmet.
De a Dexter-ben is pozitív karakter Dexter, de attól nem erzekenyites a sorozatgyilkosok elfogadására.
Tessék parancsolni:
Nekem a homoszexuálisokkal semmi bajom nincs, van homoszexuális barátom is, kedvenc homoszexuális színészem is. Valóban nagyon nem egy kategória. Senkit nem bántanak a homoszexuálisok, felnőtt emberek egymáshoz való viszonyához semmi közünk, magánügy. Azonban a pedofília nem magánügy, hanem nagyon súlyos bűncselekmény. Ezt maximum akkor lehet valamennyire elfogadni, ha az ilyen vágyakkal élő emberek, ezt a vágyukat mindenáron megpróbálják elnyomni, minden eszközt és lehetőséget megragadnak arra, hogy elnyomják. Akik nem így tesznek, azok a szememben, meg egyáltalán egy normálisan gondolkodó ember szemében nem is emberek. Meg már olyat is hallottam, hogy egyes emberi jogvédők azt találták ki, hogy ez a gyerekeknek nem is rossz dolog. Na az ilyenekre mondom én, hogy libbantak.
De én azt nem értem kérdező, hogy ki akarja ezt szerinted itthon vagy bárhol jelenleg elfogadtatni? Sehol nem hallottam ilyet.
Én utálom az LMBTQ nyomulást, de a ez pedókkal való egy lapon emlegetése enyhén szólva gusztustalan.
Én jobboldali, katolikus keresztény vagyok, és azt gondolom, hogy egy pedofil hajlamokkal rendelkező ember, aki ezt teljesen elfojtja magában és nem megy gyerekek közelébe, az jobb ember, mint egy homokos kapcsolatban élő LMBTQ-s.
Mert az egyik követett el bűnt (b*zulás és annak hirdetése), a másik ha cölibátusban él, Isten törvénye szerint bűntelen.
Ha az USA-ban a katolikus papok 30-40 %-a meleg, akkor nyilvánvalóan máshol is. A természetellenes és ezért aberrált cölibátusnak "hála" nem is csoda.
Vagyis ha három katolikus papot látsz beszélgetni, akkor közülük az egyik jó eséllyel b*zi.
L=leszbikus. Isten törvénye hol tekinti bűnnek a leszbikus kapcsolatot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!