Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellene tolerálnunk a...

Miért kellene tolerálnunk a pedofilokat?

Figyelt kérdés
Az megint más, hogy két felnőtt férfi, vagy két felnőtt nő együtt van, és szeretik egymást. Szerintem ez az ő magánügyük, ezt nem kellene összekeverni a pedofíliával, ami bűn, akárhogyis próbálják mentegetni a pedofilokat, akkor is bűn. A homoszexuálisok senkinek a lelkében nem tesznek kárt, viszont a pedofilok tettükkel örökre megnyomoríthatják egy ártatlan kisgyerek életét, ami ellen a lehető leghatározottabban fel kell lépni. Nem is értem azokat, akik ilyen gyermekmolesztáló szörnyetegeket a védelmükbe vesznek.

2022. febr. 20. 10:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

#30 a homoszexualis kapcsolat, mint a hetero is, kozos beleegyezesen alapul (amikor nem, akkor eroszakrol beszelunk, ami buncselekmeny). mindket fel bele tud egyezni. pedofilia eseten a gyerek nem tud beleegyezni (jogilag ertem, attol gyerek a gyerek, hogy korlatozva vannak a jogai, a sajat erdekeben, igy jogilag nem tud beleegyezni sem. a szobeli beleegyezes gyerektol tehat nem ervenyes). ugyanezert buncselekmeny a zoofilia (allat se tud beleegyezni) es a nekrofilia (a hulla nyilvan nem tud beleegyezni).

nem hiszem hogy ezt nehez felfogni egy ertelmes embernek

2022. febr. 20. 12:04
 32/46 A kérdező kommentje:
Értelmes embernek nem is nehéz, de libbantnak nagyon is az. Látod kedves 31-es válaszoló.
2022. febr. 20. 12:09
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
ne mosd egybe a pedo erzekenyitoket a liberalisokkal. en is liberalis vagyok, de nem fogadom el a pedofiliat szexualitaskent. NEM lehet egy lapon emliteni a melegekkel, biszexekkel, transzokkal. ahogy a nekrofiliat es a zoofiliat se tartom szexualitasnak. ezek buncselekmenyek, mert az egyik fel nem tud beleegyezni, tehat serul. HA bantasz valakit, akkor megbuntetnek. szerintem ez teljesen egyertelmu
2022. febr. 20. 12:15
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem kaptunk filmet.

De a Dexter-ben is pozitív karakter Dexter, de attól nem erzekenyites a sorozatgyilkosok elfogadására.

2022. febr. 20. 12:20
 35/46 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tolerálom őket. Ha valamelyik pedó zaklatná a lányomat, megkeresném a csókát, és ha megtalálom, onnantól kezdve nincs pardon.
2022. febr. 20. 12:54
 36/46 A kérdező kommentje:

Tessék parancsolni:

[link]

Nekem a homoszexuálisokkal semmi bajom nincs, van homoszexuális barátom is, kedvenc homoszexuális színészem is. Valóban nagyon nem egy kategória. Senkit nem bántanak a homoszexuálisok, felnőtt emberek egymáshoz való viszonyához semmi közünk, magánügy. Azonban a pedofília nem magánügy, hanem nagyon súlyos bűncselekmény. Ezt maximum akkor lehet valamennyire elfogadni, ha az ilyen vágyakkal élő emberek, ezt a vágyukat mindenáron megpróbálják elnyomni, minden eszközt és lehetőséget megragadnak arra, hogy elnyomják. Akik nem így tesznek, azok a szememben, meg egyáltalán egy normálisan gondolkodó ember szemében nem is emberek. Meg már olyat is hallottam, hogy egyes emberi jogvédők azt találták ki, hogy ez a gyerekeknek nem is rossz dolog. Na az ilyenekre mondom én, hogy libbantak.

2022. febr. 20. 12:57
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Oh, avagy innen fúj a szél, Origoból tájékozódunk, így már minden világos.
2022. febr. 20. 13:00
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

De én azt nem értem kérdező, hogy ki akarja ezt szerinted itthon vagy bárhol jelenleg elfogadtatni? Sehol nem hallottam ilyet.

Én utálom az LMBTQ nyomulást, de a ez pedókkal való egy lapon emlegetése enyhén szólva gusztustalan.

2022. febr. 20. 13:48
 39/46 anonim ***** válasza:
2%

Én jobboldali, katolikus keresztény vagyok, és azt gondolom, hogy egy pedofil hajlamokkal rendelkező ember, aki ezt teljesen elfojtja magában és nem megy gyerekek közelébe, az jobb ember, mint egy homokos kapcsolatban élő LMBTQ-s.

Mert az egyik követett el bűnt (b*zulás és annak hirdetése), a másik ha cölibátusban él, Isten törvénye szerint bűntelen.

2022. febr. 20. 15:01
 40/46 anonim ***** válasza:
58%

Ha az USA-ban a katolikus papok 30-40 %-a meleg, akkor nyilvánvalóan máshol is. A természetellenes és ezért aberrált cölibátusnak "hála" nem is csoda.

Vagyis ha három katolikus papot látsz beszélgetni, akkor közülük az egyik jó eséllyel b*zi.

L=leszbikus. Isten törvénye hol tekinti bűnnek a leszbikus kapcsolatot?

2022. febr. 20. 15:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!