Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellene tolerálnunk a...

Miért kellene tolerálnunk a pedofilokat?

Figyelt kérdés
Az megint más, hogy két felnőtt férfi, vagy két felnőtt nő együtt van, és szeretik egymást. Szerintem ez az ő magánügyük, ezt nem kellene összekeverni a pedofíliával, ami bűn, akárhogyis próbálják mentegetni a pedofilokat, akkor is bűn. A homoszexuálisok senkinek a lelkében nem tesznek kárt, viszont a pedofilok tettükkel örökre megnyomoríthatják egy ártatlan kisgyerek életét, ami ellen a lehető leghatározottabban fel kell lépni. Nem is értem azokat, akik ilyen gyermekmolesztáló szörnyetegeket a védelmükbe vesznek.

2022. febr. 20. 10:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen hiteltelen a kérdező.

Melyik film ez?

Mellékesen.... pedokalettát azért mentették fel a gusztustalan undorító aberrált okádék tettei következményétől mert "jó keresztény"

Szóval itt egyedül az orbánrezsim támogatja azokat a pedofilokat akik évtizedbe mérendően sokadik nemzetbiztonsági átvilágításon is lazán átmentek.

Ez az ítélet egy társadalmi üzenet, lehetsz pedofil úgy is felmentenek csak okádd be hogy jársz templomba.

A fidesz az aki az ellen harcol hogy a pedofil papokat amit maga a PÁPA!!! rendelt el felderítsék és a törvény elé állítsák.

Tudod mi a különbség orbán és Isten közt? Isten nem akar orbán lenni.

2022. febr. 20. 10:53
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
19: ha jól látom, ez a film arról szól, hogy egy pedofil hogyan harcol a betegsége ellen, nem pedig arról, hogy engedjük, hadd csinálja
2022. febr. 20. 10:55
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Én csak leírtam, hogy mire gondolt, még én sem láttam 😊
2022. febr. 20. 10:57
 24/46 anonim ***** válasza:
17%

Szóval, 19-től megtudhattuk a filmcímet: Nem vagyok, aki vagyok.

A leírásból kitűnik, hogy a rendező szándéka valóban egyfajta érzékenyítés volt, ami állítólag a nézők többségénél bejön.

Nos, szerintem, aki hajlamos magában minimálisan is szexuális gondolatokat ébreszteni gyereklányok láttán, abban szimpátiát válthat ki a pedofil fiatalember küzdelme saját magával.

Sajnos, azonban a pedofília nem betegség, ezért kigyógyulást nem remélhet a főhős.

Bennem a pedofília agressziót vált ki, még soha nem fordult velem elő, hogy gyereklányok valamiféle szexuális vonzalmat keltsenek bennem, de a velük szemben abúzust elkövetők "megsemmisítésére" erős késztetést érzek. Ez is valamiféle betegség lenne?

2022. febr. 20. 11:09
 25/46 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Woodsman c. filmet
2022. febr. 20. 11:16
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

24: "Sajnos, azonban a pedofília nem betegség"

"a pedofília mentális betegségnek minősül, mivel a pedofil vágyak kielégítése pszichológiai és testi veszélyt jelent másokra nézve, és megfelelő orvosi segítséggel a pedofilok egy részében csökkenthető annak kockázata, hogy gyermekeket molesztáljon."

[link]

2022. febr. 20. 11:19
 27/46 anonim ***** válasza:
10%
26: a homoszexualitás is betegség lenne?
2022. febr. 20. 11:25
 28/46 anonim ***** válasza:
13%

Nem, ez kereszténygyűlölet, amennyiben a pedofil, pederaszta papok láttán is érzed a dolgot.

2022. febr. 20. 11:30
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

27: az nem, mert nem jelent veszélyt másokra, kiskorúakra, mint a pedofília

Mint feljebb idézték, a felnőtt pedofilok 90%-a hetero férfi.

2022. febr. 20. 11:32
 30/46 anonim ***** válasza:
29: ez lenne az oka a pedofília "betegségnek", a homoszexualitásnak meg nem?
2022. febr. 20. 11:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!