Miért kellene tolerálnunk a pedofilokat?
Teljesen hiteltelen a kérdező.
Melyik film ez?
Mellékesen.... pedokalettát azért mentették fel a gusztustalan undorító aberrált okádék tettei következményétől mert "jó keresztény"
Szóval itt egyedül az orbánrezsim támogatja azokat a pedofilokat akik évtizedbe mérendően sokadik nemzetbiztonsági átvilágításon is lazán átmentek.
Ez az ítélet egy társadalmi üzenet, lehetsz pedofil úgy is felmentenek csak okádd be hogy jársz templomba.
A fidesz az aki az ellen harcol hogy a pedofil papokat amit maga a PÁPA!!! rendelt el felderítsék és a törvény elé állítsák.
Tudod mi a különbség orbán és Isten közt? Isten nem akar orbán lenni.
Szóval, 19-től megtudhattuk a filmcímet: Nem vagyok, aki vagyok.
A leírásból kitűnik, hogy a rendező szándéka valóban egyfajta érzékenyítés volt, ami állítólag a nézők többségénél bejön.
Nos, szerintem, aki hajlamos magában minimálisan is szexuális gondolatokat ébreszteni gyereklányok láttán, abban szimpátiát válthat ki a pedofil fiatalember küzdelme saját magával.
Sajnos, azonban a pedofília nem betegség, ezért kigyógyulást nem remélhet a főhős.
Bennem a pedofília agressziót vált ki, még soha nem fordult velem elő, hogy gyereklányok valamiféle szexuális vonzalmat keltsenek bennem, de a velük szemben abúzust elkövetők "megsemmisítésére" erős késztetést érzek. Ez is valamiféle betegség lenne?
24: "Sajnos, azonban a pedofília nem betegség"
"a pedofília mentális betegségnek minősül, mivel a pedofil vágyak kielégítése pszichológiai és testi veszélyt jelent másokra nézve, és megfelelő orvosi segítséggel a pedofilok egy részében csökkenthető annak kockázata, hogy gyermekeket molesztáljon."
Nem, ez kereszténygyűlölet, amennyiben a pedofil, pederaszta papok láttán is érzed a dolgot.
27: az nem, mert nem jelent veszélyt másokra, kiskorúakra, mint a pedofília
Mint feljebb idézték, a felnőtt pedofilok 90%-a hetero férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!