Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire kell "intelligensnek"...

Mennyire kell "intelligensnek", elvakultnak lenni, hogy program helyett mini Feri kampánnyal meggyőzhető legyen valaki?

Figyelt kérdés
Aki fidesz szavazó, nem érzi, hogy ez mindennek az alja? Nem vagyok sem jobb, sem bal oldali, egyik sem meggyőző, de nem gondoljátok, ha jobb oldaliak vagytok, akkor fidesz helyett már inkább a mi hazánkra kellene szavazni, akik tettek is valamit a korrupció ellen? Pl Völner ügy.

2022. febr. 20. 08:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a 'gond', hogy vannak ilyen emberek akiket nem lehet meggyőzni. Ha mondjuk egy újonnan épült utat átadnak, ami köszönhető a kormánynak is, akkor arra egy baloldali azt fogja mondani, hogy 'ha nem adna pénz az eu még ez sem lenne'.

Most nagy a korrupció, urizálás stb.(mindig is volt, csak egyre nagyobb, feltűnőbb) én sem tudom ezt felfogni, hogy aki változást akar, az miért szavazza vissza ezt az MSZP - Gyurcsány bandát, főleg úgy, hogy még programjuk sincs, a miniszterelnök jelöljük is Orbánhoz képest sehol sincs.

Pont ezért fogok a Mi hazánkra szavazni, mert Toroczkai akár ellenzékben is képes lenne megszorongatni a Fideszt és a baloldalt is.

2022. febr. 20. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
11: ugyan mivel szorongatná meg? Parlamenti beszédek eddig is voltak, hatástalanul.
2022. febr. 20. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:

12: Nézz meg egy Toroczkai interjút és látni, fogod, hogy lehetetlen kizökkenteni.

Ha a Fidesz nem 2/3-al fog nyerni, akkor szüksége lesz a Mi Hazánkra, ha pl. beakarnak hozni egy új törvényt.

Ha nem hiszünk benne nem is lesz semmiféle változás.

2022. febr. 21. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tudod a választ...
2022. febr. 23. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

"Az ellenzéknek még programja sincs"

Végülis csak kevesebb, mint 70 oldalban foglalták össze a programjukat...

[link]

2022. márc. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!