Mennyire kell "intelligensnek", elvakultnak lenni, hogy program helyett mini Feri kampánnyal meggyőzhető legyen valaki?
Nekem sem tetszik ez a kampány, de a mainstream "O1G" sem.
Nem ez dönti el, hova fogok szavazni.
Azt értem, hogy akiknek leesik valamennyi morzsa, az rájuk szavaz, de a többséget nem értem, nem gond nekik, hogy milyen az egészségügy, az utak állapota (nem a túl drágán mostanában megépített autópályákra gondolok), oktatási rendszer stb...?
Mégegyszer hangsúlyozom, a baloldalt sem látom komoly csapatnak, de aki jobb oldali megoldásokban hisz, miért nem válassza inkább a mi hazánkat?
"nem gond nekik, hogy milyen az egészségügy, az utak állapota (nem a túl drágán mostanában megépített autópályákra gondolok), oktatási rendszer stb...?"
A fidesz 24 órában sulykolja, hogy nincs komoly gond semmivel, minden kritika csak Soros műve, aki át akarja operáltatni a gyerekeinket. Ide süllyesztette le a társadalmi párbeszéd színvonalát a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!