Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP győz, most már nekünk...

Ha MZP győz, most már nekünk is lesz LMBTQ-ügyi kormánybiztosunk?

Figyelt kérdés

Német mintára? Én nehezen tudtam ezt elsőre elhinni, de úgy látszik, igaz. Stílusos a tisztviselő úr(?) neve is. (Meleglobbi továbbra sincs, ezt csak kormánypropaganda.)

Ezek tényleg ettől várják a '22-es győzelmet? Én tényleg reménykedtem egy komoly, izzasztó küzdelemben jobboldali emberként, mert már én is unom, hogy 3 ciklus alatt meg sem izzadtak egy választási győzelemmel a fiúk, és Márki-Zay komoly kihívónak tűnt sokáig. De Orbán ezek után szerintem már tényleg hátradőlhet.

[link]

2022. febr. 19. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Max. a Fidesz szerint, de az lényegtelen, amit ők mondanak.
2022. febr. 19. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy ezzel mi a baj? Ez tényleg annyira fáj valakinek? Annyira nem tudsz mit kezdeni a szabadságoddal, hogy inkább épüljön valami sötét diktatúra, csak lmbtq-ügyi biztos ne legyen?
2022. febr. 19. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Szerinted ezt a Fidesz találta ki vagy mi? Ennnyire nem lehettek sötát agymosottak, hogy letagadjátok a szomorú valóságot.

#2 Igen, nekem ez fáj. Ha a Fideszt érted sötét diktatúra alatt, akkor megkérdezheted nagyapámat, aki tartótiszt volt a kommunista időkben, hogy mikre kapott parancsot, amiket egyébként soha nem tett volna meg. Majd azután beszélgessünk a sötét diktatúrákról.

2022. febr. 19. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
11%
Mégis mi a f*szért kell LMBTQ-ügyi biztos? Ki mondta, hogy ez kell? Ki kérte őket? Megkérdezték erről a választóikat? Engem biztos nem. Most lett elegem ebből a gennyes összefogásból. Látszik, hogy a háttérben az állítólagosan nem létező b*zilobbi pénzeli őket, és kösz, de nem kérek ezeknek az agymenéseiből.
2022. febr. 20. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Jò lenne
2022. jún. 1. 06:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!