Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják azt a homofóbo...

Miért gondolják azt a homofóbok, hogy egy LMBTQ+ érzékenyítés órán más is történne, mint egyszerű felvilágosítás?

Figyelt kérdés

Megrontást vizionálnak, holott szimplán elmondják a gyerekeknek, hogy léteznek melegek és rengeteg más nemi identitás is. És ha felfedezik magukban, hogy melegek vagy transzneműek vagy egyéb irányultsághoz tartoznak, akkor azt kifejezhetik a világnak és jogukban áll onnantól olyan emberként élni - persze nem ebben az országban, de az alapvető emberi joguk az ez lenne. Senkire nem erőltetnek rá semmit és nem lesz "kötelező" a melegség.

Ettől miért kell ennyire rettegni?

2022. febr. 19. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

Azért mert ezeken a "tanórákon" a gyerekeket rá veszik a melegségre

A gyerekek azt gondolják" én is meleg vagyok?" Gondolkoznak majd azt mondják igen az vagyok....

2022. febr. 20. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

"Illetve olyan videót is tudok linkelni, ahol módszeresen a fehér kisgyerekek ellen uszítják az osztályt, mert fehérek."

Na erre kivancsi vagyok. Amugy ha van vmire pelda az nem azt jelenti hogy mindenhol ez megy.

Plusz kivancsi lennek honnan jonnek ezek a peldak...

2022. febr. 21. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ha valaki felteszi ezt a kérdést és igen a válasz, akkor az az ember az érzékenyítés/előadás nélkül is az.
2022. febr. 21. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem létezik "rengeteg más identitás"😀 vannak melegek, leszbik, biszexek, meg mentálisan sérült kezelésre szoruló emberek akik fiúként lánynak hiszik magukat (és fordítva)
2022. febr. 22. 10:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!