Miért gondolják azt a homofóbok, hogy egy LMBTQ+ érzékenyítés órán más is történne, mint egyszerű felvilágosítás?
Megrontást vizionálnak, holott szimplán elmondják a gyerekeknek, hogy léteznek melegek és rengeteg más nemi identitás is. És ha felfedezik magukban, hogy melegek vagy transzneműek vagy egyéb irányultsághoz tartoznak, akkor azt kifejezhetik a világnak és jogukban áll onnantól olyan emberként élni - persze nem ebben az országban, de az alapvető emberi joguk az ez lenne. Senkire nem erőltetnek rá semmit és nem lesz "kötelező" a melegség.
Ettől miért kell ennyire rettegni?
Én támogatom ezt melegként, mivel bár 30 éves vagyok, de pontosan tudom, hogy magamnak is milyen nehéz volt ez bevallani, hogy én meleg vagyok...
Plusz láttam, hogy utolsó 2 évben a középiskolában, milyen kiközösítést kapott egy lány az osztályomban, akiről kiderült, hogy leszbikus, ha legalább lett volna 1 ilyen foglalkozás középiskolánk elején, akkor talán nem lett volna ez felháborodás...
Think before you sleep amerikai csatornán nem egyszer mutatott be olyan eseteket a youtuber, ahol az LMBTQ érzékenyítésből valami teljesen más lett, mint amiről szólnia kellene. Gyerekeket győzködtek arról, hogy "menő" másnak lenni és bátorították őket olyan dolgokra, amikről azt se tudják még ezek a gyerekek, hogy micsoda az.
Illetve olyan videót is tudok linkelni, ahol módszeresen a fehér kisgyerekek ellen uszítják az osztályt, mert fehérek.
Én akkor támogatnám ezt, ha hatalmas felelőség is járna vele. Tehát ha az oktató a feladatán túl olyanokat cselekszik, mint amiket rengeteg videóban láthattunk (linkelek, ha tényleg játszani akarja bárki is a hülyét, s azt mondja, hogy ilyen nincs), akkor örökre tiltsák el az oktatásban való részvételtől az illetőt.
Melyikek ezek a videók?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!