Csak nekem tűnik úgy hogy a jobboldali politikusok, jobban néznek ki,mint baloldali társaik? Nincs rosszindulat bennük,ami eltorzítja az ember személységét.Ez kihat a külsőre is.Nem csak Magyarországon van ez a jelenség.A családi előéletük is tiszta.
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 12:23
1/11 anonim válasza:
Ezen még nem gondolkodtam, de szkeptikus vagyok.
Írj már néhány példát, hogy kik azok a szép, kisimult, kedves jobboldali politikusok és kik azok a csúnya baloldaliak, akikről sugárzik a gonoszság!
2/11 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Nálam Donáth Annak meg Kunhalmi Ágnes verhetetlen.
3/11 anonim válasza:
Családi előéletük tiszta mint szájer józsié 🤭 🤔
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Rezsi (pacal) Szilárd a legszebb mind közül.
Ilyenek az ellenzéki oldalon tényleg nincsenek.
6/11 anonim válasza:
Ja,elég csak a vezérre ránézni
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Ja azért manipulálják a képeket a kormánypárti sajtóban, mert anélkül s önmagukért beszélnek.
9/11 anonim válasza:
Ha csak életszemléletet nézzük,a jobboldali ideológia nem a külsőségekre helyezi a hangsúlyt.
-Munkaalapú társadalom,dolgozz minél többet,ne legyen magadra időd.
Ellenben legyenek drága holmik,autó,ruházat,karóra.Tehát a látszatra adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!