Ha a fidesz meg akarja védeni a gyerekeket, akkor miért nem törekszik minőségi oktatás nyújtására, hogy bármi lehessen belőlük, necsak összeszerelő munkás?
Mondom, amit már fentebb leírtam.
Helyetted senki sem fog tanulni nyilván!
De marha nagy buktató lehet, ha elhiszed magadról, hogy hülye vagy az adott munkakörhöz!
Mi 30+, a kilencvenes évek önkorlátozástól mentes vadkapitalizmusában voltunk általános és középsulisok, nagyrészt ebben az idősíkban.
Ideteszek a fantasztikus írást, egy alföldi kisvárosról, amelyben én is tanultam középsuliban, éspedig "a másik" iskolában.
21, érdekes volt ezt olvasni volt telekisként, jelenleg "a másik" iskolában tanítva.
Leginkább azt sajnálom, hogy nincs együttműködés már. Emlékszel a MEDITA rendezvényre? Mennyire jó volt!
Talán meg lehetne próbálni újra... kevésbé vírusos időkben.
23
Ma már más szelek fújnak, ez talán látható... (legalábbis iskolai berkekben) én messzire sodródtam, de valahogy a neten keresztül ez jön át (lehet persze, hogy rosszul látom...)
A MEDITA, oké, hogy volt, meg más is, de... valahogy a mi sulink anno nem tudta (vagy nem akarta?) ezt megfogni, vagy mittudomén...
"Onnan" a "másik suliból, minden kilencedikes osztály végén elmentek emberkék, akik jóravalók voltak de nem bírták...
Jó pár gyereket meg év közben rugdostak ki, akik úgy viselkedtek (természetesen a bántalmazottak felé nem kommunikáltak semmit), akik pedig maradtak, azok jó része ugyanúgy csípte-rúgta-harapta" egymást, mint addig.
21 voltam
Na, megjöttek a pontozó fideszesek is.
Ne hagyjuk magunkat!
Először is tisztázni kellene, hogy mit nevezel "minőségi oktatásnak" és kit nevezel "összeszerelő munkásnak"..
A BMW, a Suzuki, a Mercedes, az Opel rengeteg gépészmérnököt, villanyszerelőt, mechatronikai műszerészt, elektronikai technikust foglalkoztat szakmáján belül egy belföldi céghez képest 50-100% többért. Tudom, mert több ismerősöm is dolgozik ezeken a helyeken.
Ez csak az egyik cáfolat erre a baromságra.
Gábor, te gyakran írogatsz, aztán amikor forróbbá válik a talaj, akkor lelépsz a válaszolók közül...
Lásd: a kovid-eszmecseréinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!