Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fidesz meg akarja védeni...

Ha a fidesz meg akarja védeni a gyerekeket, akkor miért nem törekszik minőségi oktatás nyújtására, hogy bármi lehessen belőlük, necsak összeszerelő munkás?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 09:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, amit már fentebb leírtam.

Helyetted senki sem fog tanulni nyilván!

De marha nagy buktató lehet, ha elhiszed magadról, hogy hülye vagy az adott munkakörhöz!

Mi 30+, a kilencvenes évek önkorlátozástól mentes vadkapitalizmusában voltunk általános és középsulisok, nagyrészt ebben az idősíkban.

Ideteszek a fantasztikus írást, egy alföldi kisvárosról, amelyben én is tanultam középsuliban, éspedig "a másik" iskolában.

[link]

2022. febr. 19. 10:26
 22/28 anonim ***** válasza:
58%
Kit akarnak ezek megvédeni? Esetleg a saját hatalmukat. Minden mást meg lezüllesztenek a béka segge alá, hogy mindenben tőlük függjön mindenki, aztán nyálcsorgatva térdelj előttük, amikor hatósági árassá teszik a cukrot, hogy neked jobb életed legyen. Elvesznek tőled több százezret, aztán visszaadnak néhány százalékot, hogy azt hidd mennyire jófejek, meg gondolnak rád, a birka meg nem veszi észre, hogy át lett b@szva. 🤡
2022. febr. 19. 10:43
 23/28 anonim ***** válasza:

21, érdekes volt ezt olvasni volt telekisként, jelenleg "a másik" iskolában tanítva.

Leginkább azt sajnálom, hogy nincs együttműködés már. Emlékszel a MEDITA rendezvényre? Mennyire jó volt!

Talán meg lehetne próbálni újra... kevésbé vírusos időkben.

2022. febr. 19. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:

23

Ma már más szelek fújnak, ez talán látható... (legalábbis iskolai berkekben) én messzire sodródtam, de valahogy a neten keresztül ez jön át (lehet persze, hogy rosszul látom...)

A MEDITA, oké, hogy volt, meg más is, de... valahogy a mi sulink anno nem tudta (vagy nem akarta?) ezt megfogni, vagy mittudomén...

"Onnan" a "másik suliból, minden kilencedikes osztály végén elmentek emberkék, akik jóravalók voltak de nem bírták...

Jó pár gyereket meg év közben rugdostak ki, akik úgy viselkedtek (természetesen a bántalmazottak felé nem kommunikáltak semmit), akik pedig maradtak, azok jó része ugyanúgy csípte-rúgta-harapta" egymást, mint addig.

21 voltam

2022. febr. 19. 11:01
 25/28 anonim ***** válasza:

Na, megjöttek a pontozó fideszesek is.

Ne hagyjuk magunkat!

2022. febr. 19. 11:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem védik a gyerekeket.
2022. febr. 19. 15:18
 27/28 anonim ***** válasza:
53%

Először is tisztázni kellene, hogy mit nevezel "minőségi oktatásnak" és kit nevezel "összeszerelő munkásnak"..

A BMW, a Suzuki, a Mercedes, az Opel rengeteg gépészmérnököt, villanyszerelőt, mechatronikai műszerészt, elektronikai technikust foglalkoztat szakmáján belül egy belföldi céghez képest 50-100% többért. Tudom, mert több ismerősöm is dolgozik ezeken a helyeken.

Ez csak az egyik cáfolat erre a baromságra.

2022. febr. 19. 16:13
 28/28 anonim ***** válasza:

Gábor, te gyakran írogatsz, aztán amikor forróbbá válik a talaj, akkor lelépsz a válaszolók közül...

Lásd: a kovid-eszmecseréinket.

2022. febr. 19. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!