Ha már külföldön most betiltották a nemi orientáció megváltoztatását célzó kezeléseket, akkor a meleg mesekönyveket miért nem tiltják be?
Meg az egész érzékenyítés dolgot kiskorúaknak?
Hiszen a tudomány egységes abban, hogy a melegséget nem a genetika okozza (nincs meleg gén), tehát kizárásos alapon érzékenyítéssel terjedhet, főleg fiatal, érzékeny korban.
Műtéttel tilos megváltoztatni, de mesekönyvekkel lehet?
"A szorongást egy kismorúban sokkal inkább a meleg királyfi meg a nemváltó kisgyerek kelti (vannak ilyen mesekönyvek)."
Nincsen gyereked (vagy kapcsolatod), ez nyilvánvaló a fogalmazásból is, meg abból az ötszáz melegezős kérdésből, amit havonta kiírsz, kétpipás elmebeteg.
Miért nem jársz pszichológushoz feldolgozni ezt a teherautónyi szexuális frusztrációdat? Biztosan a mindennapos életedet is ez bénítja meg, azért vagy magányos.
Én hetero vagyok, de gyerekkoromban olyanok voltak a hőseim, mint Freddie Mercury vagy Rob Halford. Qvára nem igy működik a szexuális beállitottság. Egy gyerek nem attól lesz meleg, mert elolvas egy meleg témájú könyvet, de ezt te is pontosan tudod. Tökéletesen látszik, hogy nincs gyereked!
De, bár ez lenne a legnagyobb gondja a gyerekek jövőjének!
"Ha pedig nem genetika, akkor "kizárásos alapon" ezer és egy környezeti hatás létezhet, ami befolyásolhatja"
Amik között ott van nem kis mértékben az érzékenyítés is. Ezt miért zárod ki az ezer és egy környezeti hatás közül?
Elhiszem hogy valahogy fel kell oldani a kellemetlen kognitív disszonanciát amibe keveredtek, csakhogy ezt nehéz lesz.
14 és arra van bármilyen empirikus bizányíték, hogy nincs semmilyen hatása?
Egyébként hogy mennyire van, arra íme a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=CTTYwhZ7948
Valahogy mind a három gyerek szintén "transznemű" lett... Hát nem egy különös véletlen??
1. Te állítottál valamit bizonyítás nélkül. Én nem állítottam semmit.
2. Itt az érzékenyítésről volt szó, nem a szivárványcsaládokról. Nagyon más téma. De akkor itt van az én ellenpéldám: egy apa (férfi) és egy anya (nő) nevelt fel, nyíltan melegeket (vagy általában LMBT+ embereket) még tv-ben se nagyon láttam. Mégis fiú létemre már alsós koromban a fiúkat nézegettem. Akkor a logikád szerint nem kőheterónak kéne lennem? Hiszen érzékenyítés nem volt, a szüleim hagyományosak, stb.
"nincs meleg gén"
Ugye rémlik, hogy "heteró gén" sincs? A heterogén kifejezés pedig mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!