Záveczék mértek, gőzerővel halad a Fidesz, lassan romlik az ellenzék támogatottsága. Vélemények?
2022. febr. 18. 23:59
11/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet összehasonlítani a két kutatást. Más módszerrel készültek, sokkal nagyobb mintából, jóval nagyobb hibahatárral. Ráadásul nem Záveczék mérték.
2022. febr. 19. 00:34
12/24 anonim válasza:
Itt helybe egy hete gyűjti a fidesznyik bohóc a kopogtató cédulákat, még ma délután is ott könyörgött a járókelőknek írják alá.
Ugyan ezt az ellenzék fél délután alatt letudta.
13/24 anonim válasza:
#10 Végtelenül intelligens emberre vall ez a sok "moslékozás" :)
14/24 anonim válasza:
hát nézzétek le lehet pontozni és lehet nem figyelembe venni a tényeket, ezt a kérdést is eltettem ama figyeltek közé, majd visszanézek áprilisban mit szóltok majd, csak azt tudom javallani nektek ti is tegyetek hasonlóan és ne bujkáljatok majd:D
15/24 A kérdező kommentje:
A fidesztálibozás és az idétlen krumplizás sem az intellektualitás csúcspontja, enyhén szólva. Mindkét oldalnak szemrehányható a minősíthetetlen viselkedés.
2022. febr. 19. 00:38
16/24 anonim válasza:
#15 Valóban, de az én megjegyzésem személyre vonatkozott, nem oldalra. Én soha nem "fidesztáliboztam", már ne is haragudj. Ezt annak írtam, aki leírta, és nem egy politikai oldalnak. A krumplisozás is legalább ekkora tahóság, ezzel egyetértek.
17/24 anonim válasza:
Bírom mikor X meg Y, csinálnak egy felmérést. Kb. annyi valóságalapja van, mint a Hófehérke és a hét törpe mesének.
18/24 anonim válasza:
#13!
A kifejezést először a momentumos Soproni Tamás használta. (Érdekes módon ez ellen nem tiltakoztak az érintettek, csak amikor Kövér is használta.)
Most már ők is a moslék részei.
19/24 anonim válasza:
Talpnyaló, nem talpnyaló, ki tudja, de Závecz múltkor (2018) 15%ot mért az MSZP-nek, közben lett 12%. 8%-ot mért a DK-nak, közben lett 5,5,%. 43%-ot mért a Fidesznek, és lett 49%. Ezeket érdemes észben tartani, tendenciózusan felülmérte a baloldalt.
20/24 anonim válasza:
Egészen biztosan nem mondanám meg a közvélemény kutatónak, hogy Melyik. Elintézném azzal, hogy nem szoktam politizálni. Itt már veszélyes fideszt mindani, veszélyes mihazánkot, veszélyes ellenzéket mondani. Teljesen magánügy kire szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!