Ha itthon rengeteg a liberális gondolkodó ember(ami igaz is), akkor miért volt mindig a béka s.gge alatt %-ban a libsi pártok?
Jó pár éve már nincs is.
A liberálisok kire/hova szavaznak?
Túl sok van??
Mondj kettőt.
5-ös.
Nézz már ki az utcára... Esetleg kérdezd már őket..
Olyan konzervatív ellenes mindenki, hogy na!
Lassan a nők, férfiak, a férfiak nők lesznek..
Ez a rengeteg fura ember akkor kire szavaz majd?
Liberálisnak lenni divatos, a nézeteket osztani jól hangzik.
Sok helyen, munkajelyen csak ez az elfogadott.
De azért amikor otthon vagyok a férjemmel, nagyon nem vagyok liberális.
És a szavazofülkében sem.
Szerintem más is így van ezzel.
7-es..
Oke,de akkor mi emberek,álszentek vagyunk?
Saját magamat nem álszentnek tartom, csak komformistának.
Főleg azért, mert nem szent a liberális, csak divatos annak lenni.
Ha az kell a melóban, hogy be tudjak illeszkedni, hogy liberális nézeteket hangoztassak, akkor azt fogok.
Egy kollégám 4 éve a választások után azt mondta:
"Egyetlen FIDESZest se ismerek, de ha lenne itt egy, megütném."
(Nem, nem gyári melós, diplomások vagyunk mind a ketten. Oké, mondjuk akkor csalódott volt.)
Na, ezek után csoda, ha az ember tikloja, vagy álcázza a politikai véleményét?
De ez így nem őszinte természetet sugall.. Èn divatból vagy taktikától soha nem kètszinűsködtem.
Nem személyeskedek,nem rád èrtem,de ha valaki a nagyvilágban a társadalom előtt mást mond mint amilyen eszmét nézőpontot gondol magában...hasát..szerintem az nem helyes!
Èn mindig szartam le mások vèlemènyèt mèg a munkahelyemen is.. ezért van demokrácia,hogy elmondjuk a véleményünket,ès,hogy főleg ne engedjük a fura liberalizmust teret engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!