A fideszesek miért áltatják magukat a közvélemény kutatásokkal?
Figyelt kérdés
Közvélemény kutatások 2019-ben, az önkormányzati választások előtt:
Mindeközben a valóság:
Ezek alapján ki az, aki beveszi ezeket a kamu kutatási eredményeket? Nem látják, hogy becsapják őket?
2022. febr. 18. 17:13
11/18 anonim válasza:
Hiteles volt a közvéleménykutatás. Nem számították bele a külföldön élők szavazatát. Karácsony fogadott is a győzelmére, mert buszoztatták őket a választásra ezzel nyert Kari, ha az nem lett volna tiszta eredmény lett volna
12/18 anonim válasza:
Egyébként valóban nem kell a kutatásokra hallgatni, mert akkor a kényelmes. El kell mindannyiunknak menni szavazni a Fideszre!
13/18 anonim válasza:
Itt a Covid, az embereknek most lesz kin levezetni a frusztraciojukat. A tavasz pedig a megujulas, a forradalom, a szerelem es az uj remeny evszaka (Az egyik legnagyobb hiba a fidesz reszerol hogy pont tavaszra tette a valasztast).
Osszel vagy tel elejen az emberek hangulata sokkal visszafogottabb, inkabb a biztosra, az ismert utat valasztjak.
Ezzel egy kutato sem szokott szamolni
14/18 Koplárovics Béci válasza:
Mekkora sírás-rívás lesz itt április 4-én :)
15/18 anonim válasza:
Meghallgattam az oldal uzemeltetojenek a podcastjat a HVG-n, szegeny nagyon vakon van..
16/18 anonim válasza:
91 korzetet 2018-ban nem volt nehez eltalalni, en is eltalaltam volna.
17/18 anonim válasza:
Ez a valóság. Nem jött be ez a trollkodás sem
18/18 anonim válasza:
Mindig jól szórakozom, mikor felbukkan ilyen választás előtti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!