Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem idegesítő, hogy Németorszá...

Nem idegesítő, hogy Németországban raktárost keresnek Nettó 2500 Euro + ingyen szállásért?

Figyelt kérdés

Az nettó 900 ezer forint. Egy 8 általánosos raktárosnak, egy műszakos meló. Ennyit itthon ki keres? Az ingyen szállás nem tudom milyen minőségű, de ha nem felel meg bérelhetsz is egy garzont, 500 Euro rezsivel. Az élelmiszerárak meg már fele annyiak mint itt.

Nem gusztustalan, hogy kint milyen jó az élet, nálunk meg csak a Fideszes propaganda megy, de híg fos minden?

2022. febr. 18. 15:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%

Azért ez szerintem ritka. Általában ilyen 1600-2000 körül keresnek nettóban akik kint raktárban dolgoznak. A nyelv viszont fontos, mert ha az nincsen meg akkor ilyen 1000-1400 között keresel kint is. A szállás az meg valóban sok helyen gázos.

"Az élelmiszerárak meg már fele annyiak mint itt."

Ez meg nem igaz. Kb ugyanolyan áron vannak ,mint itthon. Van ami kicsit drágább és van ami kicsit olcsóbb. De nem fele annyi

2022. febr. 18. 17:20
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

J"a oké pesten is kapsz valahol egy lyukat 500 euroért lol"

Csak a béred negyedannyi, lol xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2022. febr. 18. 20:01
 23/32 A kérdező kommentje:

21-es

Ha olyan ritka, akkor miért nyomják az orrom alá az ajánlatokat kéretlenül a közösségi médián?

2022. febr. 18. 20:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Mivel gondolom kerestél rá ilyesmire így az algoritmusok ezeket dobálják be neked .Én is sok ilyen hirdetést láttok de egy jelentős része bruttó a fizunak. Másrészt nagyon lehúzós cégek vannak. Sajnos sok ilyen tapasztalat van. Legalább egy minimális német nyelvtudás kell ha németbe megy az ember. Sok munka van meghirdetve ,mert én is látom FB csoportokban de a többségük nem ennyi hanem inkább az az 1000-1600 között mozog a nettó és nagyon sok hűtőházi és húsüzemi munka van ami ilyesmi 8 elemivel végezhető munka
2022. febr. 18. 20:18
 25/32 anonim ***** válasza:
56%

középszintű nyelvtudás nélkül nagyon veszélyes, vannak rabszolgatartók is, nem tudod a nyelvet nagyon ki vagy szolgáltatva, kivisznek és lehet évtizedek múlva szabadítanak ki, volt ilyen hogy penészes kenyeret adtak éveken át, és padlón aludtak egy zárt őrökkel örzött épületben, és napi 18 órán át dolgoztatták.

Nem tudtak németül, vigyázat! Jellemzően építőiparba vagy mezőgazdasági munka.

Minden papírt elvettek, nem tudsz segítséghez folyamodni semmi mert nem tudod nyelvet. És ha elkapnak szökni próbálsz megölhetnek

2022. febr. 18. 20:21
 26/32 anonim ***** válasza:
#25 Azért ez ma már eléggé ritka szerintem. Régen valóban sok ilyen volt. De ez a fajta már ritka. Akinek meg annyi esze van , hogy oda adja ezeket hát istenem.
2022. febr. 18. 20:25
 27/32 anonim ***** válasza:
Direkt tanulatlan embereket csalnak ki,akik nem tudnak nyelvet és alul képzettek, igérik a mesés fizetést stb. Meglepően gyakori, csak keveset beszélnek erről, felhivom a figyelmet, nyelv nyélkül normális ember ne menjen ki semmi esetre, még ha nem is lesz ilyen, teljesen elveszett és másokra szorul, a minimum hogy megtanulja a nyelvet középszinten legalább
2022. febr. 18. 20:27
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem kerestem rá semmilyen proli melóra, mivel diplomás vagyok. De ilyenkor kapok a fejemhez minek kellett ennyit szenvednem a semmiért, amikor németben nettó 900-at kereshetnék 8 általánossal, viszonylag könnyű melóval.

De ha már a hirdetésekre is ennyit költenek, hogy eljuttatják egy olyanhoz is aki nem is nézegetett ilyen hirdetéseket, akkor miért lenne ritka az ilyen ajánlat? Ha ritka lenne, találnának helyi munkaerőt is.

2022. febr. 18. 21:38
 29/32 anonim ***** válasza:
A lehetőség adott kitudsz menni, ha jobb pénz mint amit most kapsz. Azért ritka, mert ritka. Néz körbe a neten és rájössz
2022. febr. 18. 22:52
 30/32 A kérdező kommentje:

Ha ritka jó állás lenne akkor jelentkezne rá egy német.. nem kellene kelet-európai munkaerő után kutatni.

Logikus, nem?

2022. febr. 19. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!