Nem idegesítő, hogy Németországban raktárost keresnek Nettó 2500 Euro + ingyen szállásért?
Az nettó 900 ezer forint. Egy 8 általánosos raktárosnak, egy műszakos meló. Ennyit itthon ki keres? Az ingyen szállás nem tudom milyen minőségű, de ha nem felel meg bérelhetsz is egy garzont, 500 Euro rezsivel. Az élelmiszerárak meg már fele annyiak mint itt.
Nem gusztustalan, hogy kint milyen jó az élet, nálunk meg csak a Fideszes propaganda megy, de híg fos minden?
Én egyszer voltam kint külföldön dolgozni ilyen ingyen szállásos munkán, de én vendéglátásba mentem dolgozni.
Ilyen helyeken mindig atom fos körülmények vannak.Az ingyen szállás úgy nézett ki, hogy 2-3 másik nővel laktam egy szobában, a szoba még elment és legalább nőkkel laktam nő létemre.
Konyha nem volt, egy közös zuhanyzó volt 2 emelettel lejjebb, ahol állandóan hemzsegtek a hatalmas csótányok.
Ingyen étel is be volt ígérve, de az étel rendszeresen romlott volt.
Ilyen állásajánlatoknál 90% esély van rá, hogy az ingyen szállas-kaja az olyan lesz, hogy manapság már normálisabb emberek állatokat nem tartanak úgy.
Persze azt is elfelejted, hogy külföldön muszáj jól beszélni az adott ország nyelvét, és/vagy angolul kell jól tudni.
Azt megint hozzáteszem, hogy külföldön nem is az a munkatempó az elvárt, mint Magyarországon.
14
Miért nem megy el raktárosnak? A diploma úgy látszik sehol sem menő.
18 Mondjuk itt Magyarországon hiába pattognak az emberek, főleg a képzetlen, tanulatlan emberek.Nem megy el annyiért dolgozni?Majd éhendöglik.
Magyarorszagon az is a gond, főleg ha képzettséget nem igénylő munkára keresel embert, hogy havi 5M-ért is ugyanolyan szar, semmirekellő, megbízhatatlan alkalmazott lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!