Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP hirtelen szélsőjobbolda...

Ha MZP hirtelen szélsőjobboldali eszméket vallana akkor is szavaznátok rá?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 12:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egy szóval sem említettem Gyurcsány Ferencet mindaddig, amíg te nem hoztad fel őt. Nem én kezdtem el róla beszélni, hanem te. Eszem ágában nem volt gyurcsányozni és én nem is gyurcsányoztam. Szimplán tényeket írtam le. Mi azon hazugság, hogy 2006-ban, a őszödi beszédnél kezdődött a magyar jobb- és baloldal közötti fokozott gyűlölet Gyurcsány Ferenc kormányának köszönhetően? Ez nem gyurcsányozás. Ez történelmi tény. Mi azon a hazugság, hogy az összes ellenzéki párt összefogott Gyurcsánnyal? Tán nem igaz? Aljas rágalom? Ez még mindig nem gyurcsányozás, ez is szimplán egy ténymegállapítás. Szóval szelíden megkérdezném tőled, hogy miben nyilvánult meg az én gyurcsányozásom? Mert azon kívül, hogy tényeket írtam le, más nem történt.

"Te valami háttérhatalmi nyomozó vagy, hogy tudod ki mozgatja a szálakat és micsoda kacifántos összeesküvések voltak?"

Én egyetlen egy olyan kijelentést sem tettem, ami ne lenne köztudott. Sem háttérhatalomról, sem összeesküvésekről nem beszéltem. Te beszélsz ilyenekről, csak nem értem, hogy miért.

"Nem csak visszaböfögöd azt, amit valamelyik médiumban olvastál/hallottál?"

Nem. Én azt mondom, ami megtörtént.

"Nem szégyenled, hogy a szellemi teljesítőképességed kimerül abban, hogy Gyurcsány?"

És te nem szégyenled, hogy rámkened a gyurcsányozást úgy, hogy én ilyet nem csináltam? Kettőnk közül nem én voltam, aki ok nélkül bedobta ide Gyurcsány nevét, hanem te. Én csak leírtam a vele kapcsolatos tényeket.

"Nem önt el a keserűség, hogy az elmúlt 20 év politikai eseményeiből neked annyi maradt meg, hogy Gyurcsány elkúrta és azóta is elkúrja ott a háttérben?"

Ha bárkit is el kellene öntsön Gyurcsány miatt a keserűség, az az ellenzék. Azok után, amit ezzel az országgal tettek, páros lábbal kellett volna kihajítani az ellenzékből emeszpéstül, mindenestül. Nem tették meg, hanem kezet ráztak vele. Meggyőződésem, hogy a Fidesz 12 évét Gyurcsány Ferencnek köszönhetjük.

" A mini Feri reklámokat "

Na, a miniferi reklám már nettó gyurcsányozás. Az nem gyurcsányozás, amit én írtam. Még csak távolról sem.

2022. febr. 19. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!