A Mi Hazánk népszerű ahhoz képest hogy 3 éves párt?
Szerintetek ahhoz képest hogy 3 éves párt (azt hozzá kell tenni hogy sok az ex jobbikos, tudjuk milyen okok miatt) elég népszerű párt?
sokan minimum 4-5% mérik őket de hallottam olyat is hogy 8-10% is nagy az esélye, ez mellett a youtubeon nagyon sok követőjük van, és facebookon is, szóval a Mi Hazánk ahhoz képest hogy 3 éves párt elég népszerű lett?
Mi Hazánk youtube on ha érdekel valakit: https://www.youtube.com/c/MiHaz%C3%A1nkMozgalom/videos
Toroczkai youtubeon ha érdekel valakit: https://www.youtube.com/c/ToroczkaiL%C3%A1szl%C3%B3Hivatalos..
A mi hazánk kivételes helyzetben van, mert az állampárt azaz a fidesz is érdekelt abban hogy népszerűbbek legyenek. Ezért médiafelületet biztosítanak nekik és nem is támadja őket az állampárt.
Orbán a centrális erőtérben érdekelt, azaz abban hogy legyen tőle jobbra egy párt. Ez megosztja az ellenzékét és nemzetközi szinten is elfogadhatóbbá teszi a kormányzását.
11-es, ennél nagyobb butaságot már rég olvastam😂.
Vagy szándékosan hazudsz, az sem lenne meglepő.
10:11
Miért volt az hogy az ep választásokon a frissen létrejött mi hazánknak több plakátja volt mint az ellenzéknek? Hogyan sikerült ez? Szerintem az állampárt közreműködése nélkül ez nem ment volna.
Itt van amikor Budaházy beszél erről: [link]
12#
Amit a 11 es ír, arról beszél Vona is, a múltheti öt müsor végén.
Vona szerint azért nem kap a fidesztöl össztüzet a Mi Hazánk, mert inkább az ellenzéktől vesz el szavazatokat.
Kérdésre válaszolva: Népszerűek.
Érdemes megjegyezni: A népszerűségnek, sikerességnek nem feltétlen van köze az eredményességhez, és az ésszerűséghez. Nem jókor akarnak bejutni a parlamentbe. Túl nagy a tét. Magyarázat
(Egyszer már megfogalmaztam, bemásolom ide is):
"Na, ha olvassátok még ezt, írok egy kis összegzést az összefogás mellett:
Kezdjük ott, hogy akkor van probléma, ha a Fidesz fülbevalós ribóónc a Fidesznek adja a választást (amire azért van esély az alapvető tudásunk mellett, mert a Fidesz a legnagyobb frakció), hogy válasszanak elnököt az összefogáson belül.
- Ez azért gáz, mert fennáll az esélye, hogy Gyurcsányt választják (bár erre sok esély nincs, hiszen színt vallana, ki van és kivel).
- Másik probléma az lehet, hogy visszamondja a szavazást, és újra kérvényezi (ezesetben azonban vállalni kell, hogy újra milliókat kell rá költeni, ami elég rossz visszhangú).
- Probléma lehet továbbá, ha a Fidesz fülbevalós néni a DK-nak adja a választási lehetőséget, (Ennek az esélye töredéknyi.) annak ellenére, hogy ők csak a 2. legnagyobb frakció, azonban ez is kissé gyanús lehet, hogy mi is a "szent" a Fidesz célja.
MINDEMELLETT, a DK is része az ellenzéki összefogásnak. Az ellenzéki összefogás szavazók MZP-t akarják, ebben állapodtak meg, ha kilépnek mögüle, abból puccs lesz a választók részéről.
"DE MI VAN HA MZP-T GYURCSÁNY IRÁNYÍTJA MAAAAJD?"
A DK 1/4-e, de nagyon maximum 1/3-a az egész összefogásnak. Nyilvánvaló, hogy, mivel fele se, nem ér semmit az se, ha az egész párt szavaz is bármire. Többen vannak a többiek.
Most, hogy megbeszéltük, hogy összefogás =/= Gyurcsány, folytassuk.
--------------------------------------!!! INNEN OLVASD !!!-------------------------------------------------
Ez azoknak szól, akik egyéb kispárt/kamupárt szavazói:
Jelenleg Magyarország abban a helyzetben van, hogy nem tehetjük meg, hogy kárba ment szavazatot dobjunk. 2018-ban már láthattuk, hogy a Fidesz gyengébb volt. (Hagyjatok a 2/3-al, mert a választási rendszer kurvára igazságtalan, és az a 2/3 maradjon csak 49%. Köszi.) Megértem, ha valaki nem szimpatizál az ellenzéken belül pár emberrel, mert mondjuk a polgári esküvőt engedélyeznék melegeknek. Tudom, hogy ez hatalmas katasztrófa, és minimum feltárja a bölcsek kövét, de muszáj áldozatokat hozni!!! Jöhetnek a gyengébb elméjűeknek szólók:
- Az oltást egyik ellenzéki tag se mondta, hogy kötelezővé tenné!
- MZP nem törölné el a rezsicsökkentést! ( https://www.youtube.com/watch?v=1bEkXIpkGhg&t=76s&ab_channel.. )
- MZP nem engedné be a migránsokat! ( https://www.youtube.com/watch?v=sFHgsfWMRNg&ab_channel=Dr.M%.. )
Valami kérdés, ha van, vagy még mindig másra szavazol, írj nyugodtan érveket, én pedig felelek. Ha ezen múlik, annyi emberről veszem le a szemfedőt, ahányról csak kell. Jelentkezz aktivistának, szükség van rád is! :)"
Zagyvaság. Röviden: sz*r kis náci patkánypárt. Fidesz 2.0, a legnagyobb dolog amit csináltak hogy ledaráltak egy könyvet.
Egy ilyen szutyok értékek nélküli hulladék ennyire képes.
Buta ostoba falusi patkányok pártja.
Azt hiszik hogy ha szépen megfogalmazva írnak hülyeségeket, akkor úgy már sokan elhiszik.
szerintem meg tudnálak győzni, de, ha nem érdekel a politika (már), az is jogodban áll, hogy ne avatkozz bele, tiszteletben is tartom. Szerintem több embernek kéne ilyen felelősségteljesen tennie, ha nem olvasott, nem "érdekli", akkor szavazni se menjen. Szépen hangzik, hogy demokrácia, és mindenki menjen, de jogában áll mindenkinek felelősségteljes döntést hozni. Rengeteg Jehovával is találkoztam országjárás közben, el is mondták kedvesen, hogy nagyra értékelik, amit csinálunk, de másra bízzák a döntést, teljesen oké ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!