Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet, hogy Gyurcsányék,...

Igaz lehet, hogy Gyurcsányék, Orbánék teljesen tönkretették az országot és korábban sokkal jobb volt?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ebben nőttem fel, nekem ez tűnik természetesnek.

2022. febr. 17. 22:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Az idő sok mindent megszépít, pláne ha elfelejtenek az emberek dolgokat.
2022. febr. 18. 00:45
 22/25 anonim ***** válasza:
48%
Igaz.
2022. febr. 18. 08:59
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Gyurcsány idejében jobb volt. Nem volt így szétverve a felsőoktatás. A forint is erősebb volt több mint 100-al az EUR-hoz képest. Nem volt ekkora az államadósság és sokkal közelebb voltunk hogy bevezessük az EURO-t mint most. Illetve rangsorosan is MO előrébb volt. Most meg hátulról az EU 2. legszegényebb országa lettünk. A másik hogy média sem volt ilyen hazug és undorító stb stb
2022. febr. 20. 02:47
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

✅ ILYEN NEHÉZ ELHINNI, hogy az EU FIZETETT azért , hogy a MAGYAR CUKORGYÁRAKAT ZÁRJUK BE / SZÜNTESSÜK MEG ? :D

✅ Ilyen nehéz elhinni, hogy a Magyarországra érkezett EU-s támogatások (amik Magyarország felzárkoztatására érkezik), az valójában a MAGYAR cukoriparág MEGSZÜNTETÉSÉRE/ FELSZÁMOLÁSÁRA (cukorgyárak bezárására) költötték ?

✅ TEHÁT A MAGYARORSZÁGRA érkezett EU-s támogatásokat - BRIT/FRANCIA/OSZTRÁK cukorgyár tulajdonosok kapták jutalmul azért,ha cserébe bezárják/megszüntetik a cukorgyárakat.

✅ Így volt kiírva az EU-s pályázat, cukorgyárbezárás : 30 milliárdért.

2022. febr. 20. 04:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem volt jobb, mint most régebben.

Az a különbség, hogyha pl. Csehországba vagy Lengyelországba születsz, nem ide, akkor jobban élnél, mint itt.

2024. jún. 4. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!