Igaz lehet, hogy Gyurcsányék, Orbánék teljesen tönkretették az országot és korábban sokkal jobb volt?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ebben nőttem fel, nekem ez tűnik természetesnek.2022. febr. 17. 22:34
21/25 anonim válasza:
Az idő sok mindent megszépít, pláne ha elfelejtenek az emberek dolgokat.
23/25 anonim válasza:
Gyurcsány idejében jobb volt. Nem volt így szétverve a felsőoktatás. A forint is erősebb volt több mint 100-al az EUR-hoz képest. Nem volt ekkora az államadósság és sokkal közelebb voltunk hogy bevezessük az EURO-t mint most. Illetve rangsorosan is MO előrébb volt. Most meg hátulról az EU 2. legszegényebb országa lettünk. A másik hogy média sem volt ilyen hazug és undorító stb stb
24/25 anonim válasza:
✅ ILYEN NEHÉZ ELHINNI, hogy az EU FIZETETT azért , hogy a MAGYAR CUKORGYÁRAKAT ZÁRJUK BE / SZÜNTESSÜK MEG ? :D
✅ Ilyen nehéz elhinni, hogy a Magyarországra érkezett EU-s támogatások (amik Magyarország felzárkoztatására érkezik), az valójában a MAGYAR cukoriparág MEGSZÜNTETÉSÉRE/ FELSZÁMOLÁSÁRA (cukorgyárak bezárására) költötték ?
✅ TEHÁT A MAGYARORSZÁGRA érkezett EU-s támogatásokat - BRIT/FRANCIA/OSZTRÁK cukorgyár tulajdonosok kapták jutalmul azért,ha cserébe bezárják/megszüntetik a cukorgyárakat.
✅ Így volt kiírva az EU-s pályázat, cukorgyárbezárás : 30 milliárdért.
25/25 anonim válasza:
Nem volt jobb, mint most régebben.
Az a különbség, hogyha pl. Csehországba vagy Lengyelországba születsz, nem ide, akkor jobban élnél, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!