Igaz lehet, hogy Gyurcsányék, Orbánék teljesen tönkretették az országot és korábban sokkal jobb volt?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ebben nőttem fel, nekem ez tűnik természetesnek.2022. febr. 17. 22:34
1/25 anonim válasza:
Dehogy volt jobb. Mitől lett volna már jobb. Valójában soha nem volt még olyan magas az életszínvonal, mint most.
2/25 anonim válasza:
Gyurcsány jó lenne ha befogná a száját és végre magába szállna. Mondjuk akkora befejezné a politizálást.
3/25 anonim válasza:
Valamivel azért jobb volt régebben, talán a társadalmi morál tekintetében.
6/25 anonim válasza:
Az 1990-es években a mostani viszonyokhoz képest felfoghatatlan szegénységben és anyagi bizonytalanságban élt a lakosság nagy része.
7/25 A kérdező kommentje:
Akkor mit tettek tönkre, mi az ami rosszabb lett az országban, gazdaságban, ami miatt nehezebbé vált az élet?
2022. febr. 17. 23:15
8/25 anonim válasza:
Rendszervaltozaskor nem tudtunk mit kezdeni a nyakunkba szakad szabadsaggal ezert sorra kirobaltuk a partokat ... mindegyik balfasz volt, ezert mindenki visszasirta a kommunistakat. Ezek meg verszemet kaptak, hogy ujra kezukbe kerult a hatalom es kiarultak az orszagot a nyugatnak, hogy jol megszedjek magukat amig van ra lehetoseguk.
9/25 anonim válasza:
Semmit!
Ezek színtiszta hazugságok.
Annyi tény, hogy 2009-ben volt egy világgazdasági válság, ami elég gyönge állapotban találta a magyar gazdaságot, és kicsit megéreztük.
KICSIT (!!!) - mondom én, aki megéltem az 1996-os Bokros-csomagot, meg az 1980-as évek közepétől a 2000-es évek elejéig tartó állandóan magas inflációt (nekem ezzel telt el az egész gyerekkorom és a fiatalságom egy része); no meg a rendszerváltás utáni magas munkanélküliséget.
Ahhoz képest a 2009-es válság egy lepkefing volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!