Szerintetek több a jobboldali érzelmű az országban, mint a baloldali?
Sajnos a Mi Hazánk a haszontalan idióták tipikus esete. Orbán malmára hajtják a vizet. A kutyapárt ugyanez. Most tényleg az a helyzet van, amikor Orbán ellen vagy mellett kell szavazni, félretéve minden egyéni megfontolást.
2016 őszén az elsők között voltam kint a Kossuth téren. Tőzsgyökeres jobboldali szavazó vagyok, soha életemben nem szavaznék baloldali pártra, a szemkilövető Gyurcsányra meg pláne nem. Ha Dobrev győzött volna az előválasztáson (de nem győzött, szerintem mert a hozzám hasonló jobboldaliak elmentek az előválasztásra leszavazni), akkor el se mentem volna szavazni áprilisban.
Viszont így, hogy a tényleg full kezdő, esetlen, össze-vissza nyilatkozgató MZP a jelölt, aki viszont egy jobboldali, konzervatív, keresztény nagycsaládos ember, ez egy teljesen más helyzet. Nem érdekel, hogy kik jönnek utána, a lényeg, hogy a pörköltszaftos tahót el kell távolítani minél gyorsabban a miniszterelnöki székből, mielőtt visszavezeti ezt a szegény országot a szovjetunióba ez az idióta.
"Csak ígérgetni tudnak és semmi se lesz belőle."
Csak halkan megsúgom, hogy MZP Hódmezővásárhelyen a választási ígéreteinek már most több, mint a 76%-át teljesítette. Ő az élő példája, hogy be is lehet tartani az ígéreteket. Ha még a saját szemednek és a tényeknek sem hiszel, akkor sajnos nem tudok segíteni. Úgy mondjátok ezt az ígérgetést, mint ha olyan sok lehetősége lett volna bárkinek is bizonyítani az elmúlt évtizedben. A fidesz egyenesen semmit sem ígért, azt könnyű betartani. MZP viszont rendes választási programmal nyerte a polgármesteri választást, és tartja is magát hozzá, a ciklus felénél majdnem az összes ígérete teljesült már. Ha a jelenlegi összefogás az ígéreteinek csak a felét is végre tudná hajtani, már akkor sokkal előrébb lennénk.
Rettenetesen rossz ez a pesszimista, negatív hozzáállás, hogy áhh, úgyse lesz jobb, ezért inkább leszavazok valami random pártra, amelyik be sem jut a parlamentbe. Mert ha így teszel, akkor marad a fidesz most is, meg még 4 év múlva is, és szétlopják az országot alólunk. Nem valami ellen kell szavazni, igazad van. Egy tisztességes, normális országért kell szavazni. És erre kizárólag az összefogással van esélyünk. Ők sem garancia semmire, de legrosszabb esetben majd 4 év múlva leváltjuk őket is, ha nem válnak be. A fideszt már próbáltuk, nem működött. Igenis ideje leváltani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!