Aki négy éve a jobbikra szavazott az most kire fog szavazni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Jobbik
Mi Hazánk
Nem szavaz
Más párt
30 szavazat
1/13 anonim válasza:
összefogásra. Orbánnak mennie kell
2/13 anonim válasza:
Orbánra,az összefogásnak mennie kell.
3/13 A kérdező kommentje:
De úgy tudom hogy a szavazólapon külön lesznek a pártok, nem lesz úgy hogy Összefogás vagy tévedek?
2022. febr. 17. 18:17
4/13 anonim válasza:
Mi Hazánk.
A Jobbik 2018-ban sem tetszett már annyira, de még adtam nekik egy esélyt.De, most azzal,hogy összeálltak azokkal, akik eredetileg ellenségeik, végleg elásták magukat.
5/13 anonim válasza:
Mennie kellre, Orbán összefog.
6/13 anonim válasza:
18-ban nekem egyértelmű volt, hogy a Jobbikra szavazok, szerintem egy nagyon jó programjuk volt és Vonát is egy vállalható politikusnak tartottam. Most ha nem is teljesen jó szívvel, de az összefogásra szavazok. A fidesz alapból kizárva nálam, rájuk sose szavaznék. Kutyapártnak nincs esélye bejutni, így felesleges lenne rájuk voksolni. Mi hazánkkal meg egyáltalán nem tudok azonosulni, pedig jobboldali szavazó vagyok.
7/13 anonim válasza:
Menni összefogásra,Orbán kell.
8/13 Demion válasza:
3
Nem külön pártokként lesznek a szavazólapon, hanem együtt. Egységben Magyarországért lesz a nevük.
9/13 A kérdező kommentje:
És az egyéni indulóknál is az szerepel majd hogy Összefogás nem pedig pld. hogy jobbik?
2022. febr. 17. 18:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!